Australian Open: Dulgheru, Begu si Mitu au acces in turul doi al calificarilor

Jucatoarele de tenis Alexandra Dulgheru, Irina-Camelia Begu si Cristina-Andreea Mitu au acces, joi, in turul doi al calificarilor la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei, citat de Mediafax.

Dulgheru a invins-o, in runda inaugurala, cu scorul de 6-3, 3-6, 6-0, pe Olga Puskova (Rusia), cap de serie numarul 20 in calificari. in turul doi al calificarilor, Alexandra Dulgheru o va intalni pe Katerina Siniakova (Cehia), care a trecut, cu scorul de 2-6, 6-3, 6-3, de Cagla Buyukakcay (Turcia).

Begu, a 14-a favorita a calificarilor, a invins-o, cu scorul de 4-6, 6-2, 8-6, pe Stephanie Vogt (Liechtenstein) si va juca, in turul doi, cu Jovana Jaksici (Serbia), care a trecut, cu scorul de 6-2, 6-4, de Petra Rampre (Slovenia).

Mitu a invins-o, in primul tur, cu scorul de 3-6, 6-4, 9-7, pe Anna-Lena Friedsam (Germania), cap de serie numarul 4 in calificari. in turul doi al calificarilor, Cristina-Andreea Mitu o va intalni pe Zarina Dias (Kazahstan), care a trecut, cu scorul de 6-3, 2-6, 6-4, de Aleksandra Krunici (Serbia).

Foto: ausopen.com