AUSTRALIAN OPEN: SIMONA HALEP o intalneste in primul tur pe KARIN KNAPP

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Dubai, dupa ce a invins-o pe Ekaterina Makarova

Jucatoarea de tenis SIMONA HALEP, locul 3 WTA si a treia favorita, o va intalni pe sportiva italiana KARIN KNAPP, numarul 51 mondial, in primul tur la AUSTRALIAN OPEN, conform tragerii la sorti ce a avut loc la Melbourne, scrie Mediafax, care citeaza site-ul oficial al competitiei.

SIMONA HALEP si KARIN KNAPP nu au mai fost adversare pana in prezent.

IRINA-CAMELIA BEGU, locul 39 WTA, va juca impotriva germancei ANGELIQUE KERBER, numarul 9 mondial si a noua favorita. Begu si Kerber au mai fost o data adversare, in turul doi la Indian Wells in 2013, cand s-a impus sportiva germana cu scorul de 6-3, 6-2.

Citeste si: HORIA TECAU s-a calificat in FINALA probei de dublu la turneul de la Sydney

MONICA NICULESCU (48 WTA) o va intalni pe sportiva australiana SAMANTHA STOSUR, locul 20 mondial si cap de serie numarul 20. Niculescu si Stosur s-au mai intalnit de patru ori (in 2009 la Stanford si Los Angeles, in 2012 la Doha si in 2013 tot la Doha), de fiecare data impunandu-se australianca.

ALEXANDRA DULGHERU, locul 87 mondial, va juca tot cu o australianca, JARMILA GAJDOSOVA (68 WTA), iar SORANA CIRSTEA, numarul 96 mondial, va intalni o jucatoare venita din calificari.

Citeste si: RALUCA OLARU s-a calificat in SEMIFINALELE probei de dublu a turneului de la Hobart

Dulgheru si Gajdosova nu au mai fost adversare.

Principala favorita a competitiei, americanca SERENA WILLIAMS, o va intalni pe ALISON VAN UYTVANCK din Belgia, numarul 106 mondial, iar locul 2 WTA, jucatoarea rusa MARIA SARAPOVA, va intalni o sportiva venita din calificari.

sursa foto: ziuanews.ro