Australian Open. Simona Halep s-a calificat cu mari emoții în turul II! Cu cine va juca

Simona Halep, principala favorită la câștigarea titlului la Australian Open, a trecut cu mari emoții Kaia Kanepi, în primul tur al turneului de Grand Slam de la Antipozi.

Kaia Kanepi s-a impus în primul set cu scorul de 7-6, dar Simona Halep a revenit în setul II și a câștigat cu 6-4. În setul decisiv, Halep a câștigat cu 6-2. În turul următor, Halep va juca cu americanca Sofia Kenin, locul 37 WTA,  cea care a întrecut-o, marţi, cu 6-3, 3-6, 7-5, pe rusoaica Veronika Kudermetova, locul 111 WTA, venită din calificări, în turul I al Australian Open.

“A fost extraordinar, va multumesc pentru atmosfera. Ma bucur ca am castigat. Stiam ce trebuie sa fac, stiam ca e foarte puternica pe picioare si trebuie sa am incredere. Sunt foarte fericita ca sunt in turul doi, am multa incredere acum. Cu siguranta meciul urmator va fi din nou dificil, dar trebuie sa joc mai departe si sa cred. Imi place in Australia, pot spune ca sunt pe jumatate australianca pentru ca l-am avut pe Darren. Oamenii de aici sunt grozavi, se poarta foarte frumos cu mine”, a spus Simona dupa meci.

Sursa foto: sport