AUSTRIA: Doi ROMANI care transportau IMIGRANTI ILEGALI au fost ARESTATI

Doi ROMANI au fost ARESTATI, vineri seara, in AUSTRIA pentru ca transportau ilegal 13 IMIGRANTI, sase adulti si sapte copii. Imigrantii, care erau irakieni si urmau sa fie trecuti granita ilegal in Germania, se aflau intr-o singura masina. Soferul a fost oprit de politisti in zona St. Martin im Muhlkreis, arata Nachrichten, citat de Ziare.

Soferul a avut un complice, tot ROMAN, afla intr-o alta masina. Cei doi ROMANI, in varsta de 43 si respectiv 39 de ani, si masinile lor, autoutilitare, aveau numere de inmatriculare din Franta.

CITESTE SI: ROBERTO CRACIUNICA, ROMANUL CAUTAT DE INTERPOL PENTRU TRAFIC CU INSIGNE FALSE CIA SI FBI

Un politist a declarat ca cei sapte copii aveau intre 5 si 12 ani, dar e greu sa se obtina informatii precise, pentru ca niciunul dintre IMIGRANTI nu avea documente de calatorie. Politistul a mentionat ca toti cei 13 pareau a fi in regula, dar nu se stie de cat timp calatoreau, pentru ca cei doi ROMANI nu vor sa ofere nicio informatie.

ROMANII aveau un plan foarte bine pus la punct, asa cum actioneaza multe persoane care transporta IMIGRANTI ILEGALI. Unul dintre ei trecea cu masina goala in fata, atragand atentia politistilor, iar cand oamenii legii opreau soferul pentru control, celalalt putea sa treaca, profitand de neatentia autoritatilor. Problema a fost ca planul nu a functionat si ambele masini au fost oprite.

Sursa foto: adevarul