Austria – Romania, 0-0: O piturca ridicata la rang de meci!

Plimbarea fotbalistilor prin Elvetia si Austria s-a terminat cu un antrenament cu public, transmis la tv, si denumit meci de fotbal ! Microbistii au avut asteptari mari de la acest meci care ar fi trebuit sa ofere un spectacol placut, macar din respect pentru cei care au cumparat bilet daca fata de fotbal ….Piturca l-a bagat in poarta pe Tatarusanu (singurul jucator care a meritat sa imbrace tricoul echipei nationale), in fata lui a pus 8 jucatori, completand echipa cu inca 2 jucatori denumiti pompos atacanti.

Vrem sa ne calificam la CM din 2014, si multi microbisti au sperat ca vom avea o echipa puternica, capabila sa treaca de Olanda si Turcia.Cei care au urmarit meciul Portugalia-Turcia, si comedia de meci Austria-Romania, si-au facut o imagine precisa despre sansele noastre de calificare. In timp ce Turcia se pregateste cu seriozitate si calca in picioare echipe mari, noi ne multumim sa facem cumparaturi si sa intram pe un stadion, pasind ca modelele pe katwalk.

Schimbarea ar trebui sa porneasca de la varf; poate ca este timpul sa avem alti conducatori in fruntea FRF, Liga Profesionista si CCA.Avem nevoie de oameni noi si de antrenori care sa aduca ceva nou in fotbal. Sistemul este anchilozat si ruginit, fara schimbari vom ajunge sa urmarim doar transmisii tv de fotbal.

Sursa foto: sport.ro