Austria. Un român a ucis, cu bestialitate, o bătrână în plină stradă

Un român, în vârstă de 38 de ani, a înjunghiat și ucis în stradă o bătrândă de 83 de ani în localitatea Gloggnitz, Austria. Ioan P. a comis crima vineri după-amiază. A atacat-o pe bătrână cu un cuțit și a înjunghiat-o de mai multe ori, spune ziarul oe24.at.

Femeia de 83 de ani, o austriacă, s-a prăbușit pe stradă și a murit de pe urma rănilor. Românul a fost prins de poliție, iar arma crimei a fost găsită. El și-a recunoscut fapta. „Bărbatul este responsabil pentru crimă. Procuratura a cerut ca suspectul de omor să fie menținut în custodie”, a precizat Erich Habitzl, purtător de cuvânt al procuraturii din Wiener Neustadt.

Citește și: MAREA BRITANIE. DOI ROMÂNI, CONDAMNAȚI ȘI DEPORTAȚI DIN ANGLIA! FAPTA DE CARE SE FAC VINOVAȚI! FOTO ÎN ARTICOL

Conform ziarului vienna.at, tânărul a fost dus la închisoarea Neustadt din Viena. A fost interogat sâmbătă dimineață. Deocamdată, motivul crimei nu e cunoscut de anchetatorii austrieci. Românul a lucrat la o fermă din zonă.

Ziarul heute.at spune că, marți, Ioan P a fost implicat într-un alt incident, când și-a amenințat, tot cu cuțitul, doi colegi. Atunci, polițiștii nu au luat nicio măsură împotriva românului. Ioan P. a fost însă dat afară de la serviciu și era șomer, potrivit Observator.

Sursa foto: blick.at