AUTOBUZELE SUPRAETAJATE de pe linia turistica “BUCHAREST CITY TOUR” isi reiau circulatia

Linia turistica “Bucharest City Tour” va fi din nou la dispozitia bucurestenilor si a turistilor care doresc sa faca un tur al orasului cu cele patru AUTOBUZE SUPRAETAJATE incepand din data de 15 mai, a anuntat miercuri RATB.

Linia va functiona intre orele 10.00 si 21.00, pe traseul Piata Presei, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Piata Victoriei, Calea Victoriei, Palatul Parlamentului, Piata Unirii, Universitate, Piata Romana, Piata Victoriei, Piata Charles de Gaulle, sos. Kiseleff si Piata Presei. Traseul are 14 statii si este parcurs in aproximativ 50 de minute.

Citeste si: BUCURESTI – PARISUL ESTULUI, cu CICATRICI ale COMUNISMULUI

Calatoriile cu “BUCHAREST CITY TOUR” vor avea aceleasi tarife, ramase neschimbate de la data inaugurarii liniei, si anume: 25 lei/card, pentru adulti si 10 lei/card, pentru copiii cu varste intre 7 si 14 ani. Copiii cu varsta de pana la 7 ani, insotiti de adulti, beneficiaza de transport gratuit.

Cardul de calatorie este valabil 24 de ore de la prima validare si se poate procura din autobuzele turistice.

Citeste si: BRAND TURISTIC pentru Bucuresti. Centrul Vechi, Palatul Parlamentului si zona verde vor fi PROMOVATE in strainatate

Turistii au la dispozitie ghiduri audio in limbile romana, engleza, franceza si italiana, harti si pliante, cu informatii despre obiectivele turistice de pe traseu, precum si sistem internet wireless gratuit.

Sursa foto: for-rent.ro