Autobuzele viitorului vor utiliza tehnologia LED TV. FOTO si VIDEO in articol

Daca producatorii ne prezinta in ultima perioada tot mai multe concepte de masini care ne duc cu gandul la spatiul SF, acestea sunt aplicate acum si la autobuze.

Astfel, se pare ca nu doar conceptele de masini ne pot da pe spate, ci si ideile inedite aplicate transportului in comun, scrie promotor.ro. Este vorba de autobuzul Willie care promite o experienta total noua in peisajul urban. Si asta pentru ca este, de fapt, un imens LED TV pe roti. Ideea designerului Tad Orlowski se numeste WILLIE BUS si ne arata practic ce inseamna aplicarea tehnologiei displayurilor LCD in cazul autobuzelor.

Astfel, autobuzele pot deveni suporturi pentru reclame animate sau pot afisa informatii importante pentru calatori, mai scrie sursa citata, de la orarul de circulatie pana la harti si diverse alte date despre anumite obiective.

Acum, dupa ce acest concept a fost prezentat, ramane doar de vazut cand si daca fabricantii de mijloace de transport in comun vor considera oportuna aplicarea acestei idei in viitorul apropiat.

Sursa foto: promotor.ro si masini.ro

Sursa video: youtube.com