AutoCAD LT 2022 – Soluția ideală pentru crearea desenelor 2D și realizarea documentațiilor de proiect

Programele asistate de computer sunt utilizate tot mai intens in foarte multe domenii de activitate, iar ultimele decenii au adus o serie importanta de inovatii in cadrul acestor tipuri de programe pe computer. Faptul ca domenii precum cel al constructiilor, al proiectarii si al arhitecturii apeleaza la astfel de programe nu este o surpriza in contextul in care sprijinul acestor tehnologii computerizate favorizeaza noile proiecte arhitecturale si de constructii. In domeniile anterior mentionate cele mai des utilizate programe asistate de computer sunt cele care se regasesc sub brand-ul Autodesk AutoCAD.

Pentru a face fata noilor cerinte in domeniile anterior amintite, versiunea AutoCAD LT 2022 este cea mai recenta versiune dedicata proiectarii generale in varianta 2D a proiectelor de constructii civile sau industriale. Aceasta planseta inteligenta asigura utilizatorilor un mediu de lucru intuitiv si performant pentru a realiza documentatii de proiect si pentru elaborarea desenelor bidimensionale.

Subscriptia pentru versiunea AutoCAD LT 2022 

Cu ajutorul AutoCAD LT 2022 utilizatorii pot avea in vedere crearea si editarea geometriei pentru o gama diversificata de proiecte. Aceasta versiune a aplicatiei asigura inclusiv posibilitatea de a adauga adnotarile pentru proiectele care necesita marcarea pe desen a unui text, a unei cote sau a unui tabel.

Subscriptia la AutoCAD LT 2022 inseamna inclusiv o automatizare extrem de eficienta pentru actiunile repetitive care se pot regasi in numeroase proiecte arhitecturale sau de constructii pe durata etapei de proiectare bidimensionala. Acest fapt conduce la o crestere majora a productivitatii in cadrul proiectului respectiv.

In consecinta, AutoCAD LT 2022 este o aplicatie foarte eficienta in ceea ce inseamna integrarea si conectarea intr-un mod facil a fluxului de lucru in etape precum cea de documentare si cea de proiectare. Acest lucru are la baza accesul pe care aplicatia il asigura la AutoCAD web si AutoCAD mobile.

Interfetele respective ofera posibilitatea de vizualizare si de editare intr-un timp foarte scurt. Acest lucru se poate realiza fara a se tine cont de locatia unde se afla desenele aferente proiectului. Pentru conectarea la AutoCAD web si AutoCAD mobile este necesara o conectare ce are la baza Autodesk ID.

Noutatile propuse de versiunea AutoCAD LT 2022 

Cu fiecare versiune AutoCAD propune noi functii pentru a imbunatati experienta utilizatorilor care apeleaza la aceste programe asistate de computer. Pentru versiunea LT 2022 noile functii au rolul de a face mai usoara derularea proceselor de documentare, proiectare, modelare si vizualizare, procese regasite in fiecare proiect. In acest sens in versiunea AutoCAD LT 2022 utilizatorii pot sa beneficieze de noi functii precum Trace, Share, Count, Push to Autodesk Docs sau Floating windows.

Cu ajutorul functiei Trace utilizatorii pot sa efectueze comentarii si pot sa faca adnotari pe desenele din cadrul proiectului. Comentariile sau adnotarile respective nu au menirea de a modifica desenul initial. In privinta functiei Share vorbim despre posibilitatea ca mai multe persoane implicate intr-un proiect sa aiba acces la desenele aferente proiectului.

Pentru numararea intr-un mod automat a diferitelor blocuri si entitati, functia Count este extrem de eficienta. Acest lucru datorita faptului ca prin intermediul acestei functii se poate evita orice eroara umana in numararea manuala a entitatilor sau a blocurilor. Pentru publicarea in format PDF direct prin intermediul interfetei Autodesk Cloud a desenelor realizate in cadrul unui proiect, functia Push to Autodesk Docs inseamna cea mai potrivita optiune.

In privinta vizualizarii si editarii mai multor fisiere intr-un mod simultan intr-o singura instanta AutoCAD, functia Floating Windows este cea mai la indemana alegere. Folosind aceasta functie, utilizatorul poate avea la indemana deschiderea unui desen in mai multe ferestre alaturate sau pe un al doilea monitor al computerului.