AUTOCAR cu COPII, RASTURNAT pe DN1 intre BRASOV si FAGARAS! PATRU MORTI si 22 RANITI GRAV. UPDATE

Un AUTOCAR plin cu copii s-a rasturnat, vineri la pranz, pe DN1 in judetul Brasov, informeaza postul B1 Tv. Conform primelor informatii in urma tragicului accident patru oameni au MURIT, trei adulti si un copil, si 22 PERSOANE sunt GRAV RANITE.

UPDATE 4Parchetul de pe langa Curtea de Apel Brasov a deschis dosar penal in rem pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, in cazul accidentului rutier din Brasov in care patru persoane au murit si peste 20 au fost ranite. Autocarul ce s-a rasturnat in Brasov transporta zeci de persoane, majoritatea copii.

Potrivit unui comunicat al Parchetului General, “la Parchetul de pe langa Judecatoria Fagaras a fost inregistrata o cauza privind accidentul rutier petrecut in cursul zilei de astazi, intre localitatile Brasov si Fagaras, soldat cu ranirea a mai multor persoane si decesul a patru dintre pasagerii autocarului”. “Dosarul a fost preluat, avand in vedere complexitatea cauzei, de catre Parchetul de pe langa Curtea de Apel Brasov, la fata locului fiind deja o echipa mixta formata din politisti si criminalisti coordonati de un procuror”, se mai spune in comunicat.

UPDATE 3: BILANTUL TRAGEDIEI DE LA BRASOV a ajuns la 22 raniti grav, informeaza televiziunile de stiri. 

UPDATE 2: 14 raniti in accident, declara Adriana Paladia, purtatorul de cuvant al Ambulantei Brasov. In functie de gravitate, se va hotari ce raniti vor fi transportati la spitale cu elicopterul. Trei ECHIPAJE SMURD si o AMBULANTA au sosit la fata locului. Se pare ca autocarul avea 25 de locuri in acesta fiind inghesuite 36 de persoane.

UPDATE 1: Un autocar cu 36 de persoane, majoritatea copii, s-a rasturnat in dreptul localitatii Persani, intre Brasov si Fagaras. Prefectul de Brasov, Ciprian Bancila, a declarat la postul de televiziune Digi24 Tv, ca sunt si foarte multi raniti. Potrivit acestuia, au fost solicitate ambulante si elicoptere SMURD pentru ca victimele sa fie transportate la spital.

ISU BRASOV a declansat CODUL ROSU de INTERVENTIE si a trimis la fata locului opt echipaje si mai multe ambulante.

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: realitatea