UPDATE. Accident de autocar in Bulgaria: un ROMAN A MURIT si alti cinci sunt in stare GRAVA!

Un ROMAN A MURIT, iar cinci sunt RANITI GRAV dupa ce autocarul in care se aflau a cazut intr-o RAPA din Bulgaria, in apropiere de Veliko Tarnovo, doi dintre RANITI urmand sa fie adusi cu elicoptere SMURD in Romania, a declarat dr. Raed Afarat, secretar de stat in MAI.

UPDATE 10.30: Agentia Focus scrie ca autocarul era inmatriculat in Romania si ca se deplasa intre Stara Zagora si Veliko Tarnovo. Autocarul, condus de un cetatean roman de 44 de ani, s-a rasturnat pe carosabil.

Soferul autocarului a fost supus unui test pentru depistarea consumului de bauturi alcoolice, care a iesit negativ. In prezent, se efectueaza teste pentru depistarea in organismul sau a altor substante chimice. A fost declansata o ancheta pentru stabilirea cauzelor accidentului, relateaza agentia bulgara Focus.

UPDATE 10.15: Singura victima din accident este o pasagera romanca in varsta de 27 de ani, informeaza biroul de presa al directoratului regional al Ministerului de Interne din Veliko Tarnovo, relateaza agentia de stiri bulgara Focus.

AUTOCARUL, care deservea o firma de turism din Bucuresti, transporta 25 de turisti ROMANI care se intorceau dintr-o vacanta petrecuta in Turcia, la Kusadasi.

Citeste si: ACCIDENT FEROVIAR IN BACAU: UN TREN A DERAIAT DUPA CE A LOVIT UN CAMION. O PERSOANA A MURIT SI MAI MULTE AU FOST RANITE

Duminica dimineata, intr-o zona muntoasa din Bulgaria, mai precis la Pasul Republika, autocarul a iesit de pe carosabil si a cazut intr-o rapa.

In urma ACCIDENTULUI, un om A MURIT, iar cinci sunt raniti grav, a precizat dr. Arafat.

Potrivit secretarului de stat din Ministerul Afacerilor Interne (MAI), RANITII au fost transportati la spitale din Bulgaria, iar doi dintre ei ar urma sa fie adusi la Bucuresti, cu elicoptere SMURD.

La locul accidentului s-au deplasat atasatul pe afaceri interne al Romaniei si reprezentanti ai Consulatului.

TRAGEDIE IN ILFOV: TREI BARBATI AU MURIT, IAR ALTI DOI SUNT IN STARE GRAVA DUPA CE AU PARTICIPAT LA O CURSA ILEGALA DE MOTOCICLETE

Sursa foto: stirileprotv.ro