AUTOCAR rasturnat intre Poiana Brasov si Rasnov: Unsprezece persoane RANITE! UPDATE

UPDATE: Un copil a fost RANIT GRAV, un elicopter SMURD preluandu-l de la locul ACCIDENTULUI si transportandu-l de URGENTA la Spitalul Judetean din Brasov. Totodata TRAFICUL a fost restrictionat pe ambele sensuri de mers intre Poiana Brasov si Rasnov.

Un ACCIDENT RUTIER s-a petrecut, duminica dimineata, pe raza judetului Brasov. Un AUTOCAR cu turisti belgieni in care se aflau 25 de persoane s-a RASTURNAT pe drumul dintre Poiana Brasov si Rasnov, unsprezece pasageri, printre care si un copil, fiind RANITI, informeaza postul Realitatea Tv.

Conform primelor informatii, la locul ACCIDENTULUI s-au deplasat cateva echipaje ale Politiei si zece ambulante. Starea celor unsprezece RANITI este EVALUATA in aceste momente.

Citeste si: ACCIDENT LA CLUJ. Doi raniti dupa ce o masina a intrat intr-un copac la Baciu 

ACCIDENTUL s-a petrecut la aproximativ trei kilometri distanta de Poiana Brasov.

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Politiei Romane, din informatiile primite de la dispeceratul Politiei Judetene Brasov, in jurul orei 09:15, un autocar in care se aflau 25 de persoane, toti cetateni belgieni, a parasit carosabilul si a ajuns intr-o rapa. 

”Un numar de 11 persoane au fost ranite, acestea prezentand rani abdominale si toracice”, a declarat Ciprian Sferja, purtatorul de cuvant al ISU Brasov.

Citeste si: ACCIDENT SPECTACULOS pe DN1. Traficul rutier este deviat. UPDATE 

”Un elicopter SMURD a fost solicitat pentru a prelua un copil ranit”, a afirmat Stelian Rechitean de la ISU Brasov.

Sursa foto: adevarul.ro