AUTOPSIE DAN CONDREA: Medicii elimina ipoteza INFARCTULUI sau ATACULUI CEREBRAL

Autopsia in cazul DAN CONDREA, patronul HEXI PHARMA, a continuat marti, medicii eliminand, in urma unei analize amanuntite la inima, ipoteza unui INFARCT la volan sau a unui ACCIDENT VASCULAR CEREBRAL, informeaza Agerpres.

Potrivit unor surse medicale, cordul era normal, iar moartea lui DAN CONDREA a fost cauzata de impactul violent care a suferit la doua minute dupa producerea acestuia. ‘Cauza decesului sunt leziunile traumatice grave. Cordul nu are nimic, este unul normal. Nu se pune problema ca ar fi facut infarct sau accident vascular’, au afirmat sursele citate.

CITESTE SI: DAN CONDREA A MURIT: NECROPSIA PATRONULUI HEXI PHARMA VA CONTINUA SI MARTI

Totodata, familia a ridicat, in urma cu cateva minute, trupul neinsufletit  al lui DAN CONDREA, acest lucru facandu-se pe baza unui proces verbal de identificare. Trupul neinsufletit va fi depus la Capela bisericii SFANTA VINERI. Luni s-a finalizat o prima parte a necropsiei a lui DAN CONDREA, fiind prelevate mai multe probe, acestea urmand a fi analizate de catre INML.

La necropsie s-a observat ca trupul neinsufletit al lui DAN CONDREA prezenta foarte multe leziuni si fracturi la cap, coloana vertebrala, torace, abdomen, dar si rupturi de organe. DAN CONDREA a decedat duminica seara, in urma unui accident produs pe un drum din judetul Ilfov, in apropiere de localitatea Buftea.

Sursa foto: realitatea