AUTORIZATIILE TAXI, eliberate de saptamana viitoare de PMB

Procedura prin care vor fi eliberate AUTORIZATIILE TAXI a caror valabilitate a fost prelungita pana la data de 28 februarie va incepe din data de 2 martie, a anuntat miercuri Primaria Capitalei.

Potrivit sursei citate, AUTORIZATIILE TAXI vor fi eliberate doar pentru transportatorii care au depus in integralitate documentele necesare.

Totodata, Primaria Capitalei anunta ca, avand in vedere numarul mare de autorizatii – aproximativ 7.500, eliberarea acestora se va face etapizat, pana la data de 17 aprilie, mai afirma sursa citata.

Citeste si: TAXIMETRISTII BUCURESTENI PROTESTEAZA in FATA PRIMARIEI CAPITALEI

La eliberarea autorizatiilor taxi prelungite, operatorii sunt rugati sa prezinte urmatoarele documente: autorizatia taxi veche in original, certificatul de inmatriculare a autovehiculului, inclusiv anexa cu ITP taxi valabila in original, copie dupa polita de asigurare RCA si contractul de asigurare, valabil, privind accidentele persoanelor si a bagajelor transportate, in copie.

Pe parcursul perioadei de eliberare, transportatorii vor avea la bordul autovehiculului AUTORIZATIILE TAXI, noi, in original, pentru cei care le-au ridicat, precum si AUTORIZATIILE TAXI, vechi, in original si bonul de depunere pentru vizare, pentru cei care nu le-au ridicat.

Citeste si: TAXIMETRISTII bucuresteni, asteptati sa-si prelungeasca AUTORIZATIILE

Odata cu incheierea procesului de eliberare pentru AUTORIZATIILE TAXI, toti transportatorii sunt obligati sa aiba la bordul autovehiculului autorizatia noua in original.

Ghiseul de primiri pentru AUTORIZATIILE TAXI de la Registratura Primariei Capitalei va avea program normal si pe data de 28 februarie, care pica intr-o zi de sambata. Astfel, ghiseul va fi deschis pana la ora 16.30, potrivit sursei citate.

Documentatiile de prelungire pentru AUTORIZATIILE TAXI au putut fi depuse incepand cu data de 3 noiembrie 2014.

Primaria Capitalei anunta pe 9 februarie ca pana la aceasta data au fost depuse documentatii de prelungire a aproximativ 5.000 de AUTORIZATII. Dintre acestea, fusesera prelucrate 4.700 de autorizatii, aproximativ 2.150 fiind documentatii complete, iar pentru restul au fost transmise catre operatori solicitari de completare a documentatiilor.