Autostrada Deva-Lugoj, deviata din cauza unui CIMITIR ILEGAL

Lotul 4 din tronsonul de AUTOSTRADA DEVA-LUGOJ va fi deviat dupa ce constructorul a facut o descoperire cel putin ciudata. Muncitorii au descoperit un CIMITIR care functiona ilegal si care figura drept pasune.

Dupa ce constructorul a descoperit CIMITIRUL de pe traseul AUTOSTRAZII, conducerea Ministerului Transporturilor a anuntat ca a sesizat Parchetul General in aceasta privinta, informeaza site-ul Digi24.ro.

Acum este necesara o Hotarare de Guvern care sa abata traseul AUTOSTRAZII din zona CIMITIRULUI.

Citeste si: CAND VOR FI GATA LUCRARILE LA PRIMUL LOT AL AUTOSTRAZII NADLAC-ARAD

“In documente, asa spunea domnul director Neaga (Narcis Neaga, directorul CNADNR – n.red.), acolo unde se afla acest CIMITIR fara autorizatie, figura pasune cand a fost expropriata. Noi am sesizat organele in drept. Mai departe ne facem treaba, abatem putin AUTOSTRADA si o continuam. Deci lucrurile sunt bune”, a declarat Dan Sova.

Pe de alta parte, ministrul Transporturilor, Dan Sova, a anuntat ca Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale intentioneaza sa inaugureze in acest an lotul 2 Timisoara – Lugoj, lotul 3 Orastie – Sibiu, dar si o portiune de 6,5 kilometri a AUTOSTRAZII BUCURESTI – PLOIESTI.

De asemenea, anul viitor se asteapta receptionarea loturilor 2,3 si 4 de la LUGOJ – DEVA, cele patru loturi de la Sebes – Turda si loturile 1, 2 si 3 de la Campia Turzii – Ogra – Targu Mures.

INS: APROAPE 40 LA SUTA DIN DRUMURILE DIN ROMANIA SUNT PIETRUITE SI DE PAMANT

Sursa foto: digi24.ro