AUTOSTRADA SOARELUI INCHISA DIN CAUZA VISCOLULUI

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anuntat ca Autostrada Soarelui va fi inchisa incepand cu ora 19:00, avand in vedere ca este anuntat viscol puternic in noaptea de marti spre miercuri.

“Decizia de inchidere a fost luata impreuna cu Politia Rutiera, din cauza viscolului si a vizibilitatii extrem de reduse, spre zero, care odata cu caderea noptii pot ridica probleme serioase in timpul deplasarii conducatorilor auto.

Mentionam ca este absolut necesar ca toti conducatorii auto sa respecte indicatiile si recomandarile Politiei Rutiere, precum si restrictiile instituite si sa evite deplasarile in zonele afectate de codul galben de viscol si ninsori”, se arata intr-un comunicat al CNAIR, remis presei.

Cel mai bine in aceste zile, inainte de a pleca la drum, e bine sa va informati asupra situatiei din teren pe traseul pe care il aveti de urmat. Sunt la dispozitie numerele Dispeceratului Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere 021/264.33.33; 021/9360 sau site-ul www.cnadnr.ro, precum si paginile de FB si Twitter ale CNADNR.

Sursa foto: cuget liber