AUTOVEHICULELE SPECIALE ale POLITISTILOR LOCALI bucuresteni, prezentate COPIILOR de 1 IUNIE

Politia Locala a Municipiului Bucuresti (PLMB) organizeaza pentru cei mici duminica, cu ocazia Zilei Internationale a Copilului, o prezentare a tehnicii din dotare, au anuntat reprezentantii institutiei.

Astfel, la evenimentul care va avea loc in Parcul Carol, la intrarea principala dinspre strada 11 Iunie , intre orele 9.00 si 20.00, COPIII vor putea vedea AUTOVEHICULELE SPECIALE ale PLMB. Este vorba despre autoutilitara de interventie, autoturisme prevazute cu camere de luat vederi, motociclete, mototriciclul “Can-am” sau biciclete cu autoechilibru.

Citeste si: INTRARE GRATUITA pentru copii la GRADINA ZOOLOGICA, de 1 IUNIE

De asemenea, COPIII vor putea vedea echipamentul POLITISTILOR LOCALI, dar si caii Patrulei Calare a Municipiului Bucuresti.

Totodata, la eveniment vor participa, in premiera, si trei echipe din cadrul Patrulei Canine a Municipiului Bucuresti. Arlo (ciobanesc belgian), Lord ( ciobanesc german) si Edi (ciobanesc cehoslovac) vor fi cainii utilitari, folositi in misiunile de patrulare, cu care COPIII se vor putea juca.

Citeste si: Ziua de 1 IUNIE, sarbatorita in parcurile Lumea si Oraselul Copiilor

Celor mici li s-au pregatit si alte surprize: plimbari cu caii de lupta, lectii de autoaparare sau testarea anumitor dotari tehnice ale institutiei. 

Sursa foto: sport.ro