Astra – Trencin (in tur: 3-1), ora 19.00, Digi Sport 1, LIVE TEXT MONDO NEWS / O simpla formalitate

Giurgiuvenii au cea mai usoara misiune dintre toate cele trei reprezentante ale Romaniei in turul trei preliminar al Europa League, cel putin la prima vedere, tinand cont de rezultatul excelent inregistrat pe terenul slovacilor de la Trencin, in urma cu o saptamana.

Insa, tehnicianul Daniel Isaila, care va reveni in aceasta seara pe banca dupa ce a efectuat etapa de suspedare, are toate motivele sa fie nelinistit. In primul rand, din cauza accidentarilor pe banda rulanta, Fatai fiind ultimul care a pasit pragul infirmieriei, atacantul african urmand sa piarda cel putin trei meciuri din cauza intinderii musculare suferita in jocul cu FC Brasov.

Acesta se alatura lui Yahaya si Bukari, si va fi inlocuit in primul unsprezece al astralilor de Ivanovski. Apoi, Isaila trebuie sa-i faca sa inteleaga pe elevii sai ca pana la tragerea la sorti de maine, mai sunt 90 de minute de joc iar relaxarea nu isi are rostul. De cealalta parte, va lipsi Baris, suspendat dupa cartonasul rosu incasat in tur.

ASTRA GIURGIU – AS TRENCIN (in tur: 3-1 / Budescu 8, Tembo 49, Fatai 51 – Holubek 82) echipe probabile:

ASTRA GIURGIU: Lung jr – Matel, Ben Youssef, Gaman, Morais – Takayuki, Cristescu – Enache, Budescu, Tembo – Ivanovski. Antrenor: Daniel Isaila

AS TRENCIN: Volesak – Cobley, Klesccik, Ramon, Mazan – Baez – Mondek, William, Stefanik, Holubek – Adi. Antrenor: Lubomir Nosicky

ARBITRU: Ruddy Buquet. Asistenti: Guillame Debart si Cyril Lopmpre. Rezerva: Benoit Millot (toti din Franta)
STADION: “National Arena” (Bucuresti)

Sursa foto: teraz.sk