CEAHLAUL – STEAUA, ora 20.45, ANTENA 1, DOLCE SPORT 1 si LIVE TEXT MONDO NEWS / Obtine campioana primul succes dupa patru etape ?

Steaua Bucuresti se deplaseaza astazi la Piatra Neamt unde va juca, de la ora 20:45, contra Ceahlaului, intr-un meci care conteaza pentru prima etapa a returului Ligii I.

Ceahlaul Piatra Neamt primeste astazi vizita campioanei Romaniei, Steaua Bucuresti, in prima etapa a returului Ligii I. Jocul de sub Pietricica poate reprezenta pentru Steaua primul meci cu victorie dupa o serie de patru remize consecutive, 1-1, in Liga I. Insa, victoria nu este deloc usor de obtinut la Piatra Neamt, acolo de unde doar CFR Cluj a plecat cu toate punctele sezonul acesta. Mai mult chiar, nicio echipa nu a reusit in acest sezon sa inscrie mai mult de un gol pe terenul Ceahlaului, echipa care ocupa pozitia secunda in clasamentul meciurilor disputate pe propriu teren.

Desi nici Ceahlaul nu traverseaza cea mai buna perioada, obtinand doar un punct in ultime doua etape, trupa pregatita de Vasile Miriuta poate reintra diseara in lupta petru cupele europene in cazul unui succes in fata Stelei. Tehnicianul Vasile Miriuta are probleme de lot inaintea meciului cu Steaua, Lucian Cazan urmand sa lipseasca din cauza unei intinderi, iar Emil Jula, care a marcat golul nemtenilor in meciul tur cu Steaua va absenta din cauza unei accidentari la calcai.

De cealalta parte, Steaua spera sa iasa din criza la Piatra Neamt, cele trei puncte fiind vitale pentru trupa lui Reghe in lupta petru titlu si pentru moralul pe care il vor avea campionii la mecurile de saptamana viitoare cu Astra. La trupa ros-albastra vor absenta Filip, accidentat, si Popa, care acuza probleme la picior din cauza frigului.

 

Ceahlaul – Steaua, echipe probabile:

Ceahlaul: Jovic – Dumitras, Marc, Canu, M.Rusu – V.Achim, Stana – Ad.Gheorghiu, Golubovia, Chitosca – Constantinescu
Antrenor: Vasile Miriuta
Accidentati: L.Cazan, Jula

Steaua: Tatarusanu – Georgievski, Szukała, Gardos, Latovlevici – Bourceanu, Pintilii – Stanciu, Iancu, Cr.Tanase – Piovaccari
Antrenor: Laurentiu Reghecampf
Accidentat: L.Filip
Incert: Ad.Popa

Partida Ceahlaul – Steaua, transmisa in direct de Antena 1 si DolceSport 1, si in format LIVE TEXT de MONDO NEWS, va fi arbitrata de Cristi Balaj (Baia Mare), acesta urmand sa fie ajutat la cele doua tuse de Octavian Sovre (Oradea) si Marius Nicoara (Baile Herculane).

Observatorul partidei de pe stadionul Ceahlaul din Piatra Neamt a fost ales Sorin Boca, din Iasi.