Chelsea – Steaua, ora 21.45, TVR 1, DIGI SPORT 1, DOLCE SPORT 1 si LIVE TEXT MONDO NEWS. Vrem un adio de neuitat la Londra!

Steaua Bucuresti joaca, miercuri seara, ultima partida din actualul sezon al Champions League! Trupa lui Reghe isi incheie reprezentatia din Liga intr-un meci de gala pe Stamford Bridge, impotriva lui Chelsea.

Eliberati de orice presiune, stelistii vor incerca sa incurce Chelsea in tentativa sa de a-si asigura prima pozitie in grupa E. Orice rezultat in afara victoriei, corobarat cu o victorie a elvetienilor de la Basel in deplasarea de la Schalke, arunca trupa lui Mourinho pe locul 2 in clasament!

Laurentiu Reghecampf  mizeaza pe o relaxare pozitiva a elevilor sai in partida de la Londra: “Ne asteapta un meci dificil, dar nu mai avem parte de niciun fel de presiune. Sper ca jucatorii mei sa faca un meci bun.

Cred ca jucatorii au inteles ce le-am transmis, cunosc bine atat pe Chelsea cat si potentialul lor. Ne pare rau ca am ajuns in aceasta situatie, ne doream mult mai mult. Ne doream ca acest meci sa ne aduca poate o calificare in Europa League”, a declarat Reghe la conferinta oficiala dinaintea partidei.
 
Pentru Steaua mai exista, totusi, o miza: daca nu castiga impotriva lui Chelsea, trupa din Ghencea stabileste un record nedorit de 23 de partide fara victorie in Liga Campionilor. Deocamdata, stelistii impart primul loc cu Spartak Moscova, fiecare dintre cele doua echipe inregistrand 22 de meciuri fara victorie in cea mai prestigioasa competitie inter-cluburi a Europei.
 
Ultima victorie a Stelei in Liga dateaza din 13 septembrie 2006, 4-1 la Kiev cu Dinamo!
 
De partea cealalta, Mourinho este foarte atent sa evite surprizele neplacute din partea Stelei. Managerul lui Chelsea respecta Steaua, chiar daca are de gand sa alinieze un prim 11 fara cativa titulari obisnuiti:
 
“Vreau sa odihnesc cativa jucatori. Echipa noastra este puternica pe toate posturile si avem nevoie sa castigam. Au facut trei egaluri( n.r.- stelistii). Nu au pierdut un meci cu Schalke si ambele cu Basel, iar maine (n.r.- miercuri) au de gand sa faca acelasi lucru.
 
Trebuie sa ne impunem nu doar pentru a castiga grupa, ci pentru bucuria de a castiga acasa si pentru a face 12 puncte. Daca mi s-ar spune acum ca maine ne-ar ajunge un punct pentru a fi primii, datorita altor rezultate, as raspunde ca nu imi doresc asta” , a spus “The Special One” la conferinta de presa de dinaintea meciului.
 
Chelsea – Steaua, echipe probabile
 
Chelsea: Cech- Ivanovic, Luiz, Cahill, Cole – Ramires, Mikel – De Bruyne, Mata, Schurrle -Eto’o
Antrenor – Jose Mourinho
 
Steaua: Tatarusanu – Varela, Szukała, Gardos, Latovlevici – Prepelita, Pintilii –  Ad.Popa, Iancu (Stanciu), Cr.Tanase – Piovaccari
Antrenor – Laurentiu Reghecampf
 
Arbitru: Gianluca Rocchi (Italia)

Asistenti: E. Di Liberatore, G. Cariolato (Italia)

Suplimentari: Luca Banti, Antonio Damato (Italia)

Rezerva: Alessandro Giallatini (Italia)

Observator: Kaj Natri (Finlanda)

Delegat UEFA: José Luis López Serrano (Spania)

Stadion: Stamford Bridge

Sursa foto:  uefa.com