CM de handbal Serbia 2013: Romania – Cehia, ora 20.15, Dolce Sport si LIVE SCORE MONDO NEWS

Nationala de handbal a Romaniei incheie faza grupelor de la Campionatul Mondial din Serbia vineri seara impotriva reprezentativei Cehiei. O victorie asteptata, coroborata cu un succes al Ungariei in fata Germaniei la maximum 4 goluri duce Romania in optimi de pe prima pozitie!

Romania e favorita certa in partida cu Cehia, care se va juca vineri de la ora 20.15. Fetele noastre vor sta cu un ochi si pe derby-ul etapei care se va disputa intre Ungaria si Germania. Tricolorele asteapta o victorie a Ungariei, dar nu la mai mult de 4 goluri diferenta, un scenariu destul de posibil.

In aceasta situatie , Romania ar merge in optimi de pe primul loc in grupa. Lesne de inteles ca este nevoie si de victoria Romaniei impotriva Cehiei, una care, cel putin pe hartie, este facila!

Ramane de vazut cum va aborda Gheorghe Tadici meciul cu Cehia: va odihni sau nu titularele?

Imediat dupa succesul de senzatie contra Ungariei, selectionerul roman era in al noualea cer:

“Sunt fericit pentru victorie, am muncit foarte mult pentru a o obtine. Jucatoarele au respectat indicatiile mele tactice. Gorbicz si Tomori ne-au creat multe probleme, dar am crezut in victorie. Atmosfera nu m-a deranjat, vreau una asemanatoare pe tot parcursul turneului”, a spus Tadici.

Realizatoarele marelui succes cu Ungaria s-au bucurat rezervat la final de meci. Drumul din grupe nu s-a incheiat inca.

“Ne-am dorit enorm sa castigam acest meci. Am avut ambitie si nu am cedat pe final. Ne-am aparat foarte bine, ne-am dus peste ele si ne-am desprins. Este o victorie importanta, dar mai avem mult pana departe”, a spus Aurelia Bradeanu la Dolce Sport.

Paula Ungureanu: “Ne bucuram ca am obtinut o victorie frumoasa si ca am umplut inimile celor care ne-au vazut aici si la televizor. Pentru astfel de meciuri ne pregatim. Urmeaza meciul cu Cehia. Acum ne bucuram, dar dupa somn ne vom gandi la jocul de maine. Vom petrece batraneste in seara asta, cu recuperare”.

“O victorie pentru publicul minunat care ne-a sustinut. Le-am închis gura celorlalti suporteri. Am auzit fluieraturile contra noastra si asta m-a ambitionat”, a spus si Oana Manea.

Asadar , avem sperante mari la primul loc, pozitie care ne-ar scoate in fata, cel mai probabil, in optimi Angola, echipa clasata pe 4 in grupa D, de unde Romania isi va alege adversara.

In clasamentul grupei C, Romania se afla, dupa patru partide, pe pozitia secunda cu 6 puncte. Lidera este Germania cu 8 puncte, iar pe pozitia a treia e Ungaria cu 6 puncte. Cehia este calificata si ea in optimi, indiferent de rezultatul ultimei partide.

Romania – Cehia, ultimul meci al “tricolorelor” in faza grupelor de la Campionatul Mondial din Serbia, va fi in direct in format Live Score  pe site-ul mondonews.ro, vineri de la ora 20.15.

Sursa foto: digisport.ro