Fiorentina – Pandurii, ora 22:05, ProTV, Digi Sport, Dolce Sport, LIVE TEXT MONDO NEWS

Pandurii Targu Jiu intalneste astazi, cu incepere de la ora 22:05, in deplasare, formatia italiana Fiorentina intr-o partida ce conteaza pentru etapa a treia a grupelor Europa League.

Pandurii Targu Jiu disputa de 22:05 cel mai important meci din istoria clubului, in deplasare, pe terenul celor de la Fiorentina, in grupa E a grupelor Europa League, scrie ziare.com. Fara victorie in grupele Europa League, gorjenii au o misiune aproape imposibila pe terenul Fiorentinei, echipa care in week-end a invins Juventus cu 4-2 dupa o revenire de senzatie de la 0-2. Fiorentina are doua victorii in primele doua etape, insa antrenorul toscanilor a anuntat ca trimite in teren tot ce are mai bun la dispozitie.

De notat ca, din delegatia pe care gorjenii au deplasat-o in Italia fac parte si multi componenti ai “Craiova Maxima”, care au invins Fiorentina in 1983, in Cupa UEFA.

Partida dintre Fiorentina si Pandurii va fi transmisa in direct de Ziare.com, iar la televizor va putea fi urmarita pe ProTV, Digi Sport si Dolce Sport.

In celalalt meci din grupa se vor intalni Dnepr si Braga, de la ora 22:05.

Echipele probabile:

Fiorentina: Neto – Roncaglia, Savici, Compper – Quadrado, Bakici, Aquillani, Valero, Alonso – Fernandez, Matos

 Pandurii: Mingote – Ungurusan, Christou, Erico, Momcilovici – Anton, Breeveld – Buleica, Eric, Distefano – Matulevicius

Sursa foto: prosport.ro