Hapoel Tel-Aviv – Pandurii Tg Jiu (in tur:1-1), 20.00, netelevizat / Aproape imposibil!

Pandurii Tg Jiu vor avea o misiune aproape imposibila in aceasta seara in Tara Sfanta acolo unde trebuie sa joace un fotbal pragmatic si sa reuseasca sa inscrie macar un gol, fara a primi vreunul. Obiectiv greu de indeplinit, in conditiile in care acum o saptamana, pe Cluj Arena, gorjenii nu au reusit decat o remiza in compania celor de la Hapoel Tel-Aviv.

Antrenorul Cristi Pustai va avea destule batai de cap in alcatuirea primului unsprezece mai ales ca are infirmieria plina (Erico, Breeveld si Lemnaru sunt accidentati) si doar o singura varianta in linia ofensiva, lituanianul Matulevicius. Mai mult, capitanul Christou are probleme la unul dintre umeri si sunt sanse minime sa joace diseara.

De cealalta parte, Hapoel are intreg lotul valid, un gol marcat in deplasare si atuul publicului ceea ce ii transforma in favoriti, insa mingea este rotunda si orice se poate intampla.

HAPOEL TEL AVIV – PANDURII TG JIU (in tur: 1-1 / Nistor 4 – Sasha 29) echipe probabile:

HAPOEL TEL-AVIV: Amos – Dgani, Ilic, Colin, Shimon – Gordana, Gerzicic, Sasha – Damari, Shechter, Zaguri. Antrenor: Ran Ben Shimon 

PANDURII TG JIU: Stanca – Ungurusan, Mamele, Rada II, Momcilovic – Anton, Nistor – Buleica, Eric, Nicoara – Matulevicius. Antrenor: Cristi Pustai

ARBITRU: Paolo Valeri. Asistenti: Alessandro Giallatini si Fabio Galloni. Rezerva: Marco Guida (toti din Italia)
STADION: “Bloomfield” (Tel-Aviv)

Sursa foto: stiridesport.ro