Pandurii Tg Jiu – Dnepr Dnepropetrovsk, ora 20.00, Digi Sport 1, ProTv, Dolce Sport LIVE TEXT MONDO NEWS

Pandurii Targu Jiu, surpriza placuta a campionatului trecut si a calificarilor din Europa League, debuteaza, joi seara, in grupele celei de-a doua competitii intercluburi de pe Batranul continent. Pandurii isi vor masura fortele cu una dintre cele patru echipe de top din tara vecina, Ucraina.

Dnepr Dnepropetrovsk este una dintre formatiile care au reusit, la randul lor, rezultate surprinzatoare, elevii tehnicianului spaniol Juande Ramos reusind sa invinga inclusiv Sahtiorul lui Mircea Lucescu. Desi par favoriti pe hartie, ucrainenii vor avea parte de un meci extrem de dificil in fata Pandurilor, echipa noastra declarand ca vor sa ajunga in primavara europeana chiar la debutul in competitiile europene.

Promisiunea gorjenilor a capatat contur mai ales dupa ce au reusit sa elimine pe Hapoel si Braga, optimismul lui Marin Condescu si compania ramanand acelasi si dupa tragerea la sorti a grupelor care nu a fost deloc norocoasa pentru acestia.

In aceasta seara, Pandurii vor evolua, din pacate, tot pe Cluj Arena, la capitolul sustinere echipa romaneasca fiind intr-un dezavantaj clar, pe care vor sa il depaseasca cu ajutorul fanilor Universitatii Cluj pe care i-au invitat sa ii sustina intr-un mod inedit, pe afisul partidei litera U din Pandurii fiind inlocuita cu sigla studentilor ardeleni (foto text).

Pentru majoritatea fotbalistilor de la Pandurii acest meci va insemna si revederea cu fostul coleg Vlad Alexandru, fundasul lateral care s-a transferat in acest an la Dnepr in schimbul unei sume care se invarte in jurul a doua milioane de euro. Desi multa lume il dadea titular la oaspeti, se pare ca Vlad va lua loc doar pe banca de rezerve. Piesele de baza ale ucrainienilor sunt internationalii Konoplyanka si Seleznyov, plus brazilienii Giuliano si Matheus.

PANDURII TARGU JIU – DNEPR DNEPROPETROVSK (echipe probabile):

PANDURII TARGU JIU: Mingote – Ungurusan, Paraskevas, Erico, Momcilovic – Anton, Breeveld – Buleica, Eric, Nicoara – Diego Rubio. Antrenor: Cristi Pustai

DNEPR DNEPROPETROVSK: Boiko – Fedetsky, Ceberiachko, Mazuch, Strinic – Konoplyanka, Kankava, Rotan, Seleznyov – Zozulia, Bruno Gama. Antrenor: Juande Ramos

ARBITRU: Sascha Kever. Asistenti: Raffael Zeder si Devis Dettamanti. Asistenti aditionali: Sascha Amhof si Pascal Erlachner. Rezerva: Charles Hebling (toti din Elvetia). Delegat UEFA: Velid Imamovic (Bosnia Hertegovina). Observator UEFA pentru arbitri: Matteo Trefoloni (Italia). 
STADION: “Cluj Arena” (Cluj)

Meciul dintre Pandurii si Dnepr va incepe de la ora 20.00 si va fi transmis in direct de trei posturi de televiziune: Digi Sport, Pro Tv si Dolce Sport, dar si de MONDO NEWS, in format LIVE TEXT.

Sursa foto: gsp.ro