Petrolul Ploiesti – Swansea, ora 20.30, ProTv / Cantecul de lebada al “lupilor galbeni”

“Lebedele” galeze i-au umilit in urma cu o saptamana iar acum, “lupii galbeni” isi doresc o victorie de consolare, diseara, in fata propriilor suporteri. Din pacate pentru ploiesteni scorul inregistrat in urma cu o saptamana in Marea Britanie,1-5, este aproape imposibil de remontat, in conditiile in care Petrolul a ramas si fara Gicu Grozav, omul cu foarfeca din tur plecand sa joace pentru cecenii de la Terek Groznai.

In aceste conditii, gazarii sunt linistiti din punct de vedere financiar, ei reusind sa-l livreze celor de la Terek si pe rebelul Jeremy Bokila, insa in cupele europene meciul de diseara va reprezenta cantecul de lebada al galben-albastrilor.

Cosmin Contra spera intr-o minune, dar transferul lui Grozav in Cecenia i-a dat planurile peste cap tanarului tehnician al gazdelor. Yamissi, Morar si Marinescu nu pot juca nici ei, fiind accidentati, iar Teixeira este incert. Astfel, Gurita nu mai spera decat intr-o evolutie buna a elevilor sai si cam atat. Iata cum arata echipele probabile:

PETROLUL: Pecanha – Alcenat, Geraldo, Hoban, Guilherme – Mustivar, De Lucas – Priso, Hamza, Boudjemaa – Camara. Antrenor: Cosmin Contra.
SWANSEA: Vorm – Ranghel, Chico, Monk, Davies – Ki, Canas – Hernandez, De Guzman, Routledge – Michu. Antrenor: Michael Laudrup.
STADION: “Ilie Oana” (Ploiesti)
ARBITRU: Michael Koukoulakis. Asistenti: Dimitrios Saraidaridis si Christos Baltas. Rezerva: Stavros Tritsonis (toti din Grecia). Delegat UEFA: Joel Wolff (Luxemburg). Observator UEFA pentru arbitri: Jorn West Larsen (Danemarca).

Sursa foto: dailyrecord.co.uk