Romania – Estonia, ora 21.00, Antena 1, LIVE TEXT MONDO NEWS / Cu gandul la meciul de la Istanbul

Echipa nationala a Romaniei se va intalni, marti seara, cu echipa similara a Estoniei in ultima partida din cadrul grupei D a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2014. “Tricolorii” trebuie sa castige acest meci, dar spera ca Olanda sa incurce Turcia pentru a putea merge la baraj si a incerca sa forteze calificarea la Cupa Mondiala din Brazilia.

O alta varianta este si  obtinerea unei victorii la scor de partea noastra si trecerea peste turci in clasament la golaveraj, indiferent de rezultatul meciului de la Istanbul.

Victor Piturca, selectionerul Romaniei, va miza pe jucatorii experimentati pe care ii are la dispozitie, in conditiile in care acestia au fost menajati, vineri, in meciul castigat cu 4-0 in fata Andorrei. In aceste conditii vor reveni in primul unsprezece fotbalisti ca  Tatarusanu, Rat, Tanase sau Marica.

Estonia a pierdut insa ultimele doua partide, 1-5 la Budapesta si 0-2, acasa, cu Turcia. Iar golaverajul – 6 goluri marcate si 18 primite – spune si el multe despre fragilitatea defensivei balticilor.

Iata cum arata echipele probabile:

Romania: Tatarusanu – Matel, Gaman, Goian, Rat – Lazar, Bourceanu – Torje, Stancu, Tanase – Marica. Selectioner: Victor Piturca

Estonia: Pareiko – Kams, Piiroja, Klavan, Teniste – Vunk, Dimitrijev – Ojamaa, Vassilijev, Kruglov – Zenjov. Selectioner: Tarmo Ruutli

In Grupa D se vor mai juca urmatoarele partide: Turcia – Olanda si Ungaria – Andorra.

Meciul dintre Romania si Estonia incepe la ora 21.00 si este transmisa in direct de postul Antena 1, acesta putand fi urmarit, in format LIVE TEXT, si pe site-ul MONDO NEWS.

Sursa foto: epochtimes-romania.com