CM de handbal Serbia 2013: ROMANIA – UNGARIA, ora 20:15, DolceSport si LIVE SCORE MONDO NEWS

Romania, handbal feminin

Echipa nationala de handbal a Romaniei joaca astazi, cu incepere de la ora 20:15, al patrulea meci in cadrul grupelor de la Campionatul Mondial de handbal feminin din Serbia, contra Ungariei.

Nationala de handbal feminin a Romaniei va sustine in aceasta seara, de la ora 20:15, cel de-al patrulea meci de la Campionatul Mondial din Serbia. Adversara fetelor pregatite de Gheorghe tadici este nationala Ungariei, lidera grupei D, care se disputa la Novi Sad.

Echipa noastra nationale ocupa locul 3 in grupa, cu doua victorii si o infrangere, victoriile fiind obtinute in fata Tunisiei si Australiei cu scorul 27-17, respectiv 31-13, in timp ce infrangerea a survenit in urma partidei contra Germaniei, 23-26.

Infrangerea cu Germania, 23-26, nu a clarificat lucrurile in grupa Romaniei, nationala noastra avand inca sanse chiar si la prima pozitie in grupa daca inving diseara Ungaria si vineri Cehia, iar Germania pierde cu Ungaria. Fetele noastre pot insa termina la fel de bine si pe locul patru in grupa daca pierd ambele confruntari.

Romania ar putea juca impotriva Ungariei fara Cristina Neagu, jucatoarea noastra privind de pe marginea terenului antrenamentul de miercuri seara, din cauza problemelor medicale.

La meciul Romania – Ungaria, din etapa a patra a grupelor Campionatului Mondial de handbal feminin din Serbia, sunt asteptati aproximativ 500 de suporteri romani care vor ajunge la Novi Sad in cursul zilei de astazi.

Sursa foto: gsp.ro