STEAUA – ASTRA, ora 20.30, DIGI SPORT si LIVE TEXT MONDO NEWS / Meci de sase puncte

Steaua Bucuresti si Astra Giurgiu se intalnesc astazi, de la 20:30, pe Arena Nationala, in derbiul etapei cu numarul 19 din Liga, a doua runda a returului.

Campioana Romaniei, Steaua Bucuresti, primeste astazi, la ora 20:30, pe Arena Nationala din Bucuresti, vizita celor de la Astra Giurgiu, intr-o partida ce reprezinta nu doar derbiul etapei a 19-a din Liga I, ci si derbiul campionatului data fiind lupta pentru titlu.
Practic, Steaua si Astra, separate in clasament de sase puncte pe care giurgiuvenii le au in plus, in conditiile in care Steaua are doua meciuri mai putin disputate, este o intalnire care pentru cele doua combatante valoreaza mai mult decat trei puncte, putand fi una de sase puncte in ceea ce priveste lupta pentru pozitia intai.

Fata de meciul din etapa trecuta, cu Ceahlaul, antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf nu are probleme de lot. Vor lipsi in continuare Lucian Filip, care este accidentat si Adrian Cristea, Stefan Nikolic si Mihai Costea, care nu mai intră in vederile tehnicianului.
De cealalta parte, Astra Giurgiu are tot lotul valid pentru aceasta confruntare, jucatorii fiind motivati la maxim pentru acest joc, dorind sa demonstreze ca nu degeaba sunt pe prima pozitie in clasamentul Ligii I.

Statistic vorbind, sezonul acesta, cu exceptia egalului cu Petrolul Ploiesti (1-1), “ros-albastrii” au numai victorii pe teren propriu, in timp ce Astra Giurgiu conduce in clasamentul partidelor jucate in deplasare, avand 6 victorii, un egal si o infrangere.

Partida Steaua- Astra, la care 500 de jandarmi vor asigura ordinea publica, va fi arbitrata de Alexandru Tudor, care va fi ajutat de Aurel Onita si Adrian Ghinguleac la cele doua tuse. Cu Tudor la centru, Steaua a inregistrat 19 victorii, 11 remize si 7 infrangeri, in timp ce giurgiuvenii au inregistrat 6 victorii, 7 remize si 4 infrangeri.

STEAUA – ASTRA, echipe probabile

Steaua: Tatarusanu – Rapa, Szukała, Gardos, Latovlevici – Bourceanu, Pintilii – Ad.Popa, Stanciu, Cr.Tanase – Piovaccari
Antrenor: Laurenţiu Reghecampf
Accidentat: L.Filip
Suspendati: –

Astra: Coman – Matel, A.Muresan, V.Gaman, Junior Morais – Yahaya, Laban – Yoda, Budescu, William – Yazalde
Antrenor: Daniel Isaila
Accidentati: –
Suspendati: –

 

Sursa foto: prosport.ro