Steaua Bucuresti – Chelsea Londra, ora 21.45, TVR1, Digi Sport1, Dolce Sport, LIVE TEXT MONDO NEWS

Steaua Bucuresti, campioana Romaniei, va juca, marti seara, impotriva echipei engleze Chelsea Londra intr-un meci contand pentru etapa a doua a grupelor Ligii Campionilor. Un veritabil joc al orgoliilor ranite, atat Steaua, cat si Chelsea debutand in cea mai importanta competitie intercluburi din lume cu o infrangere.

Infrangerea drastica suferita in primul meci, in deplasarea de la Schalke, scor 0-3, a dat peste planurile stelistilor, care pot fi indeplinite doar cu un rezultat pozitiv in fata trupei lui Mourinho.

„Pensionarii” londonezi au pierdut si ei primul meci din acest sezon de Champions League, fiind invinsi acasa de FC Basel. Nici in campionat lucrurile nu stau mai bine, “albastrii” aflandu-se pe un modest loc cinci, la 4 puncte in spatele liderului Arsenal.

Steaua a suferit o pierdere extrem de importanta cu o zi inainte de meci, mijlocasul Mihai Pintilii accidentandu-se in timpul unui antrenament. Staff-ul medical incearca sa-l recupereze, insa acesta va ramane incert pana la ora de start a intalnirii, cand va fi luata o decizie in privinta utilizarii sale.

Antrenorul Laurentiu Reghecampf este constient de importanta rezultatului, astfel ca isi propune o tactica mai “cuminte”, cu accentul pus pe defensiva. Pe de alta parte, Mourinho si veteranul Lampard au declarat, la unison, ca ros-albastrii sunt o echipa organizata care beneficiaza si de sprijinul unor fani de calitate, in aceste conditii meciul de la Bucuresti nefiind o simpla formalitate pentru ei.

Jose Mourinho nu a facut un secret din faptul ca isi doreste o victorie in Romania, motiv pentru care va folosi cea mai buna formula de echipa, din care nu va lipsi nici macar spaniolul Mata, “sarit” cumva din primul “11” in acest debut de sezon.

STEAUA BUCURESTI – CHELSEA LONDRA (Echipele probabile):

STEAUA: Tatarusanu – Georgievski, Szukala, Gardos, Latovlevici – Bourceanu, Filip (Pintilii) – Popa, Stanciu, Tanase – Kapetanos. Antrenor: Laurentiu Reghecampf

CHELSEA: Cech – Ivanovic, David Luiz, Terry, Cole – Lampard, Obi Mikel – Ramires, Oscar, Mata – Eto’o. Antrenor: Jose Mourinho

ARBITRU: Carlos Velasco Carballo. Asistenti: Roberto Alonso si Juan Yuste. Asistenti aditionali: Carlos Gomes si Carlos del Cerro. Rezerva: Javier Rodriguez (toti din Spania). Delegat UEFA: Jaroslav Dudl (Cehia). Observator UEFA pentru arbitri: Edgar Steiborn (Germania).

STADION: National Arena (Bucuresti)

Steaua Bucuresti si Chelsea Londra s-au mai intalnit intr-o “dubla” eliminatorie, contand pentru optimile Europa League disputata in primavara acestui an. Steaua Bucuresti a castigat partida de pe teren propriu, scor 1-0, insa a pierdut calificarea la Londra, unde Pensionarii s-au impus cu 3-1.

Partida Steaua – Chelsea incepe la ora 21.45 si este transmisa in direct de trei posturi de televiziune: TVR 1, DigiSport 1 si DolceSport 1, dar si in format LIVE TEXT de site-ul MONDO NEWS.

Sursa foto: dailymail.co.uk