Steaua – Dinamo Tbilisi, ora 20.45, Digi Sport 1, LIVE TEXT MONDO NEWS / Cu gandul la play-off

Steaua Bucuresti joaca in aceasta seara mansa a doua a turului trei preliminar al Ligii Campionilor impotriva campioanei din Georgia, Dinamo Tbilisi, formatie pe care a invins-o, in urma cu o saptamana, pe teren gruzin, cu scorul de 2-0, gratie dublei reusite de Gabi Iancu.

La prima vedere aceasta disputa pare o simpla formalitate, insa tehnicianul Dusan Uhrin jr si elevii sai au avertizat-o pe Steaua inca din momentul in care au iesit din aeroport ca nu au venit la Bucuresti doar pentru a bifa cele 90 de minute care mai sunt de disputat din aceasta dubla intalnire. 

Si tinand cont de cum a decurs prima ora de joc de pe arena Boris Paisadze din Tbilisi tindem sa le dam crezare, lucru intarit de tehnicianul ceh care a declarat ca indiferent cat de mici sunt sansele formatiei pe care o antreneaza, elevii sai se vor bate pentru fiecare minge. O declaratie care ar trebui sa il puna in garda pe omologul sau Laurentiu Reghecampf, dar si pe jucatorii ros-albastrii care vor intra maine in teren.

Citeste: Dinamo Tbilisi – Steaua 0-2 / Tatarusanu si Iancu apropie campioana de play-off

Reghe nu va putea miza pe serviciile accidentatilor Gabi Matei, Alex Chipciu si Stefan Nikolic, ultimul dandu-i peste cap planurile tehnicianului echipei din Ghencea. Asta in conditiile in care Reghecampf ar fi vrut sa il menajeze pe Federico Piovaccari, atacantul italian avand deja doua cartonase galbene si fiind in pericol sa rateze prima mansa a play-off-ului.

In aceeasi situatie se afla Szukala si Pintilii, cei doi fiind anuntati doar pe banca de rezerve la meciul din aceasta seara, de pe National Arena din Capitala. De cealalta parte Dusan Uhrin jr are parte de aceleasi absente ca si la partida de acum sapte zile, Dzaria si Grancjar nefacand nici macar deplasarea in capitala Romaniei.

Pana aseara se vandusera aproximativ 30.000 de bilete, iar oficialii stelisti isi doreau ca pana la ora meciului sa se mai vanda inca vreo 10.000. In rest mai trebuie spus ca tragerea la sorti a partidelor din play-off va avea loc vineri, 9 august, adversara Stelei Bucuresti urmand sa se aleaga dintre cinci echipe: Legia Varsovia, Partizan Belgrad, Dinamo Zagreb, Austria Viena si Sahtior Karagandy.

STEAUA BUCURESTI – DINAMO TBILISI (in tur: 2-0 / Gabi Iancu 64 si 80) (echipe probabile):

STEAUA BUCURESTI: Tatarusanu – Georgievski, Chiriches, Gardos, Latovlevici – Prepelita, Bourceanu – Adi Popa, Iancu, Tanase – Piovaccari. Antrenor: Laurentiu Reghecampf

DINAMO TBILISI: Loria – Seturidze, Kvarathelia, Ustaritz, Glisic – Merebasvili, Grigalasvili, Hmaladze, Kvirvelia – Xisco, Dvali. Antrenor: Dusan Uhrin jr.

ARBITRU: Kristinn Jakobson. Asistenti: Sigurdur Oli Thorleifsson si Birkir Sigurdasson. Rezerva: Gunnar Jarl Jonsson (toti din Islanda). Observator UEFA pentru arbitri: Michel Piraux (Belgia)
STADION: “National Arena” (Bucuresti)

Sursa foto: facebook.com