AVANCRONICA STEAUA – FC BAKU, ORA 19:00, DigiSport 1 si LIVE TEXT MONDO NEWS / Campionii disputa astazi ultimul amical din primul stagiu de pregatire

Steaua Bucuresti disputa astazi, cu incepere de la ora 19, ultima partida amicala din primul stagiu de pregatire al iernii, impotriva formatiei FC Baku din Azerbaidjan.

Campioana Romaniei joaca diseara, la ora 19, amicalul cu numarul cinci in cantonamentul de la Marbella, din Spania. Stelistii vor da piept in acest meci cu formatia azera FC Baku, ocupanta locului 5 din 10 echipe in intrecerea interna, cu 27 de puncte stranse in 18 partide. FC Baku, formatie fondata in 1997, a ocupat sezonul trecut pozitia a sasea in campionat si a jucat in semifinalele Cupei.

Pentru adversara Stelei de astazi, campioana de doua ori in Azerbaidjan (2006 si 2009) si castigatoare de trei a Cupei (2005, 2010 si 2012), evolueaza si romanul Marius Pena, fostul atacant al celor de la Otelul Galati. Varful, care a fost dorit intr-un timp si de Steaua a marcat 5 goluri in cele 12 aparitii in tricoul celor din Baku.

In ceea ce o priveste pe Steaua, campioana Romaniei este in cautarea primului succes in 2014, gruparea ros-albastra necunoscand pana acum gustul victoriei. Steaua a terminat la egalitate doua dintre meciurile amicale jucate in Spania, 0-0 cu Werder Bremen si 1-1 cu Union Berlin, si a pierdut alte doua 1-5 cu FC Nurnberg si 0-1 cu FC Luzern.