STEAUA – FC LUZERN, ORA 19:00, DigiSport 1 si LIVE TEXT MONDO NEWS / REUSESTE CAMPIOANA PRIMA VICTORIE IN PAUZA DE IARNA ?

Steaua Bucuresti va juca astazi, cu incepere de la ora 19, cea de-a treia partida amicala din aceasta pauza de iarna, in primul stagiu de pregatire pe care campioana Romaniei il sustine in Spania.

Campioana Romaniei, Steaua Bucuresti, disputa in aceasta seara, de la ora 19, al treilea meci de verificare din stagiul de pregatire pe care il are in Spania, la Marbella. Adversara ros-albastrilor este FC Luzern, ocupanta surprizatoare a locului doi la finele turului campionatului din Elvetia, la doar un punct in spatele liderului FC Basel.

FC Luzern, care anul trecut a terminat intrecerea interna doar pe pozitia a opta, din zece echipe, a terminat la egalitate, 1-1, ambele partide jucate sezonul acesta contra celor de la FC Basel, fosta adversara a Stelei din Liga Campionilor. Elvetienii nu se pot lauda cu un palmares remarcabil in istoria de 112 ani, FC Luzern castigand o singura data campionatul (1989) si de doua ori Cupa (1960 si 1992). In ultima partida amicala jucata de elvetieni in pauza de iarna adversara Stelei a pierdut, 1-2, partida cu FC Nurnberg, nemtii care i-au invins pe cei de la Steaua cu 5-1.

De cealalta parte, Steaua Bucuresti, campioana Romaniei, cauta prima victorie in partidele amicale din aceasta pauza de iarna, dupa infrangerea umilitoare, 1-5, cu FC Nurnberg, si remiza alba cu Werder Bremen. Daca in meciul cu Nurberg formatiei ros-albastre nu i-a iesit aporape nimic, jocul contra celor din Bremen a avut alt registru, cu Steaua dominand si fiind aproape de victorie in cateva randuri. La meciul cu Werder campioana l-a pierdut ins ape fundasul central Lukas Szukala, accidentat la glezna stanga, a carui absenta nu se stie deocamdata cat va dura. Astfel, pe langa Tatarusanu, Gardos si Iancu, inca un un jucator se alaturi listei de indisponibili ai campioanei pentru acest al treilea joc amical din Spania.

 

STEAUA – FC LUZERN, ORA 19:00, DIGISPORT 1 SI LIVE TEXT MONDONEWS

ECHIPE PROBABILE

Steaua: Nita – Rapa, Varela, Pintilii, Latovlevici – Bourceanu, Prepelita – Popa, Keseru, Tanase – Piovaccari

FC Luzern: Zibung – Sarr, Affolter, Puljic, Mikari – Renggli – Winter, Thiesson, Wiss, Kahraba – Rangelov

Stadion: Stadionul San Pedro (Marbella)

Sursa foto: prosport.ro