STEAUA – LOKOMOTIV PLOVDIV, ora 19:00, DigiSport1 si LIVE TEXT MONDO NEWS

 Steaua Bucuresti disputa astazi cel de-al treilea meci amical din al doilea stagiu de pregatire din Spania, in compania formatiei bulgare Lokomotiv Plovdiv.

Campioana Romaniei, Steaua Bucuresti, joaca astazi, cu incepere de la ora 19, cel de-al treilea meci amical din turneul cu numarul doi de pregatire pe care il are in Spania, la Mijas. Formatia ros-albastra a jucat pana acum, in 2014, sapte meciuri de pregatire, cinci in primul cantonament si doua in cel de-al doilea, dar nu a cunoscut gustul victoriei.

 

Citeste si: STEAUA – IFK GOTEBORG 0-0 / Inca un meci fara victorie pentru campioana Romaniei 

Citeste si: STEAUA – IFK GOTEBORG 0-0 / Campionii, doar doua goluri marcate in sapte meciuri

Elevii lui Laurentiu Reghecampf au pierdut trei dintre meciurile de verificare, 1-5 cu FC Nurnberg, 0-2 cu FC Baku si 0-1 cu FC Luzern si au remizat in alte patru: 0-0 cu Werder Bremen, 1-1 cu Union Berlin, 0-0 cu Dinamo Kiev si, tot 0-0, cu IFK Goteborg.

Citeste si: GIGI BECALI a ramas fara marca “STEAUA BUCURESTI”!

Impresia generala este ca Steaua a dezamagit pana acum in meciurile amicale si nu neaparat prin prisma rezultatelor ci din cauza ineficientei in faza ofensiva, acolo unde campionii au punctat de doar doua ori. Partida contra gruparii Lokomotiv Plovdiv, din Bulgaria, care se va juca pe stadionul din Marbella, reprezinta un prilej perfect pentru fotbalistii Stelei de a castiga primul amical al anului si de a-si mai reface moralul.

Citeste si: Adrian Cristea s-a intors la Steaua. Transferul in Israel a picat 

Lokomotiv, locul 5 in Bulgaria, cu 41 de puncte, cu noua mai putin decat liderul Litex Lovech, a terminat sezonul trecut pe pozitia a noua in clasamentul din tara vecina si a atins doar faza optimilor de finala in Cupa.