Avancronica STEAUA – LUDOGORET. LIVE TEXT pe MONDO NEWS de la 21.45

Avancronica STEAUA - LUDOGORET. LIVE TEXT pe MONDO NEWS de la 21.45

STEAUA – LUDOGORET se joaca marti seara, de la ora 21.45, in mansa tur din play-off-ul Champions League. Partida va fi transmisa in direct de TVR 1, Digisport si Dolcesport si in format LIVE TEXT de site-ul MONDO NEWS.

STEAUA – LUDOGORET: Se anunta o atmosfera incendiara la Steaua – Ludogoret. Ros-albastrii vandusera aproximativ 40.000 de bilete si se asteapta ca pana la ora meciului sa mai dea cel putin inca 5.000. “Cu siguranta vom avea un stadion aproape plin. Mizez pe 45.000 de oameni”, a spus Helmuth Duckadam la Look TV.

Calificarea in Liga Campionilor ar reprezenta un adevarat tun financiar pentru Steaua, scriu cei de la GSP.ro. Desi are asigurata prezenta in grupele Europa League, participarea in Champions League ar aduce un profit urias.

STEAUA – LUDOGORET: Stelistii ar obtine 20 de milioane doar din calificarea in Liga, plus alte citeva dupa ce va vinde jucatori precum Iasmin Latovlevici ori Cristi Tanase, iar pretul acestora ar creste considerabil.

Vezi aici cine va arbitra meciul STEAUA – LUDOGORET

De asemenea, posibilitatea de a juca impotriva unor echipe precum Real Madrid, Bayern Munchen sau Barcelona, ar aduce alte citeva milioane bune din vinzarea de bilete.

STEAUA – LUDOGORET: Prezenta in grupele Europa League ar aduce si ea bani ros-albastrilor, insa sumele s-ar injumatati. Daca o calificare in Liga ar garanta 20 de milioane de euro, din Europa League, Steaua s-ar alege cu doar 8 milioane, plus banii din vinzarea de bilete.

Cristi Tanase a acuzat dureri la inghinali, astfel ca va lipsi in prima mansa a dublei cu Ludogoret. Astfel, sansele lui Claudiu Keseru de a fi titular in aceasta seara au crescut considerabil. Locul lui Tanase in banda stanga va fi luat cel mai probabil de Chipciu, care ii va lasa locul in atac lui Claudiu Keseru, potrivit GSP.ro. 

STEAUA – LUDOGORET: Galeria lui TSKA vine sa sustina STEAUA

Ultrasii celor de la TSKA Sofia vor veni in aceasta seara la partida cu Ludogorets pentru a o sustine pe STEAUA. Nu este o premiera faptul ca suporterii sofioti vin sa-i sustina pe ros-albastri. Acestia sint prezenti la aproape toate partidele importante ale ros-albastrilor din campionat si cupele europene.

Citeste si: Steaua, Petrolul si Astra, in Liga Campionilor si Europa League: Program si televizari

Serviciul este intors de stelisti, care si ei merg in Bulgaria la derby-urile celor de la TSKA cu Levski, Ludogorets sau Litex.

LUDOGORET este vazuta ca unul dintre cei mai dificili adversari pe care ii putea obtine din urna de la Nyon. Ludogoret este un nume de data recenta in fotbalul bulgaresc si nu se poate compara ca palmares cu mult mai titratele TSKA si Levski Sofia, insa investitiile din ultimii ani au pus echipa din Razgrad pe harta fotbalului de la sud de Dunare, scrie si onlinesport.ro.

STEAUA – LUDOGORET: Daca STEAUA este o obisnuita a cupelor europene, cu 11 prezente consecutive in grupele competitiilor continentale, pentru cei de la Ludogoret este al doilea an la rand doar cand ajung in grupe. Indiferent de rezultatul dublei cu Steaua bulgarii au asigurata prezenta in grupele Europa League unde sezonul trecut au facut senzatie ajungand pana in optimi de finala.

Antrenorul Costel Gilca a dat de inteles la conferinta de presa ca asteapta transarea calificarii inca de la Bucuresti. A vorbit de agresivitate in joc, de presiune si spera ca Steaua sa marcheze goluri.

Citeste si: LIGA I: STEAUA a invins PANDURII TARGU JIU cu 6-0

Steaua nu poate miza pe trei jucatori in meciul tur cu Ludogoret, mai vechilor accidentati Gabi Matei si Valentin Lemnaru adaugandu-se Cristi Tanase.

Decarul stelist s-a accidentat la inghinali in timpul meciului de campionat cu Pandurii si a fost declarat indisponibil pentru meciul tur cu bulgarii. Gilca este optimist ca acesta va fi totusi recuperat pentru disputa de la Sofia din 27 august.

STEAUA – LUDOGORET: Primul 11 al Stelei ar putea arata dupa cum urmeaza:

Arlauskis – Luchin, Varela, Szukała, Latovlevici – Prepeliţă, Sânmărtean – Popa, Stanciu, Chipciu – Keseru.

De cealalta parte Georgi Dermendzhiev are tot lotul la dispozitie si ar putea incepe in urmatoarea formula:

Stoyanov – Junior Caicara, A. Aleksandrov, Moti, Angulo – Dyakov, Zlatinski – M. Aleksandrov, Marcelinho, Dani Abalo – Bezjak.

STEAUA – LUDOGORET: Va fi pentru a cincea oara in istorie cand Steaua intalneste o echipa din Bulgaria intr-o dubla mansa in cupele europene dupa Botev Plovdiv (1962/63) si CSKA Sofia in trei randuri (1997/98, 2004/05, 2011/12). Cu exceptia intalnirii cu Botev Plovdiv echipa din Ghencea s-a calificat de fiecare data, iar bilantul general este urmatorul: patru victorii, trei egaluri si o singura infrangere.

Meciul de la Bucuresti este arbitrat de o brigada germana cu Felix Brych la centru asistat la cele doua margini de Mark Borsch si Markus Häcker.

Partida este transmisa la TVR, Digi Sport si Dolce Sport.