STEAUA – PETROLUL, ora 21, Digi Sport 1 / Ploiestenii vor sa dea lovitura in Ghencea

Steaua Bucuresti si Petrolul Ploiesti se intalnesc diseara in Ghencea, in derbiul etapei cu numarul 16 din Liga I.

Petrolul Ploiesti vine diseara in Ghencea decisa sa castige in fata campioanei si sa treaca in fata ei in clasamentul Ligii I, relansand astfel campionatul. Cosmin Contra se gandeste sa plece cu toate cele trei puncte puse in joc in meciul de azi si a anuntat ca va miza totul pe cartea atacului, aceasta fiind singura varianta de a o invinge pe Steaua.

De cealalta parte, Laurentiu Reghecampf spune ca Steaua e favorita in partida de pe stadionul Ghencea, insa este constient ca jocul nu va fi unul la fel de lejer precum ultimul dintre cele doua echipe, terminat cu victoria ros-albastrilor, 3-0, in Supercupa Romaniei.

Steaua are probleme de efectiv si pentru acest meci, Georgievski, suspendat, urmand sa fie inlocuit de Chipciu, iar Varela ii va lua locul lui Gardos in aparare, care este la randul sau suspendat. Pintilii si Filip raman accidentati, urmand ca Neagu sa joace inchizator alaturi de Bourceanu.

La aceasta partida Contra nu se va putea baza pe Beta, Marinescu si Morar toti fiind accidentati. Hamza este incert si, cel mai probabil, nu va putea evolua la aceasta partida.

Data fiind rivalitatea dintre cele doua galerii ale echipelor ce se vor infrunta diseara, peste 300 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura masurile de ordine publica si siguranta a spectatorilor ce vor fi prezenti la meci.

Steaua – Petrolul: ora 21:00, Digi Sport 1

Echipe probabile:

Steaua : Tatarusanu – Chipciu, Szukała, Varela, Latovlevici – Bourceanu, Neagu – Ad.Popa, Stanciu, Cr.Tanase – Piovaccari

Antrenor: Laurentiu Reghecampf

Accidentati: Pintilii, L.Filip, L.Tatu

Suspendati: Georgievski, Gardos

Petrolul : Pecanha – Alcenat, Geraldo, Benga, Guilherme – Hoban, De Lucas – Boudjemaa, Filipe Teixeira, Albin – Dore

Antrenor: Cosmin Contra

Accidentati: Beta, Marinescu, Morar

Suspendati: –

Incert: Hamza

 

Stadion: Ghencea

Arbitru: Ovidiu Hategan

Asistenti: Radu Ghinguleac si Mihai Ovidiu Artene

Observator CCA: Dan Petrescu

Observator federal: Claudiu Popa

Sursa foto: sptfm.ro