STEAUA – UNION BERLIN, ORA 19:00, DigiSport 1 si LIVE TEXT MONDO NEWS / Campionii cauta prima victorie in meciurile amicale

Steaua Bucuresti disputa astazi cel de-al patrulea meci amical din stagiul de pregatire pe care il sustine in Spania, la Marbella. Campioana Romaniei urmeaza sa intalneasca formatia germana Union Berlin, din liga secunda.

Campioana Romaniei, Steaua Bucuresti, joaca astazi, de la ora 19, cel de-al patrulea meci amical din turneul de pregatire de la Marbella, din Spania, gruparea ros-albastra urmand sa intalneasca gruparea germana de liga secunda, Union Berlin.

Nemtii de la Union Berlin sunt un club fondat in 1906 initial, iar apoi refondat in 1966. Culorile echipei din 2.Bundesliga sunt alb-rosu, iar la capitolul performante formatia din Berlin nu are nimic de consemnat in afara de titluri si cupe regionale.

Union Berlin, care a terminat pe locul sapte editia precedent a ligii secunde din Germania, ocupa in prezent, dupa prima parte a campionatului, pozitia a cincea in 2.Bundesliga, cu 31 de puncte dupa 19 etape.

De cealalta parte, Steaua cauta inca primul succes in anul 2014, echipa ros-albastra pierzand pana acum doua partide amicale, 1-5 cu FC Nurnberg si 0-1 cu FC Luzern, si remizand intr-o alta, 0-0, cu Werder Bremen.

STEAUA – UNION BERLIN, ORA 19, DIGISPORT 1 SI LIVE TEXT MONDO NEWS

Echipe probabile:

Steaua: Tatarusanu – Georgievski, Pintilii, Varela, Latovlevici – Bourceanu, Prepelita – Adi Popa, Keseru, Chipciu – Kapetanos

Union Berlin: Haas – Pfertzel, Eggimann, Schonheim, Kohlmann – Ozbek, Kohler – Quiring, Dausch – Mattuschka – Nemec

Stadion Marbella