STEAUA – WERDER BREMEN, ora 19:00, Digi Sport 1 si LIVE TEXT MONDO NEWS / Steaua, comparata de nemti cu Bayern Munchen

Steaua Bucuresti va juca astazi, cu incepere de la ora 19, cea de-a doua partida amicala din aceasta pauza de iarna in primul stagiu de pregatire pe care campioana Romaniei il sustine in Spania.

Steaua Bucuresti, campioana Romaniei, joaca astazi al doilea meci amical din turneul de pregatire din Spania contra nemtilor de la Werder Bremen. Formatia germana, ocupanta a locul 11 in clasamentul din Bundesliga dupa prima jumatatea a campionatului, cu 19 puncte dupa 17 puncte. Werder, campioana de 4 ori a Germaniei si castigatoare de 6 ori a Cupei Germaniei in istoria de 115 ani, are un golaveraj de 22 de goluri marcate si 37 de goluri primite.Steaua trebuie in meciul contra celor de la Werder sa spele imaginea patata dupa primul amical, pierdut cu 5-1 in fata altor nemti, FC Nurnberg, jucatorii fiind motivati suplimentar de ultimele zvonuri coform carora mai multi dintre echipierii campioanei sunt monitorizati de echipe puternice ale Europei.

Alexandru Bourceanu este in atentia a doua cluburi din Seria A, Bologna si Sampdoria, capitanul Stelei avand ocazia cu Werder sa se reabiliteze dupa jocul mai putin bun din partida contre celor de la Nurnberg. Un alt jucator monitorizat de un club italian este Tatarusanu, portarul Stelei putand semna cu Fiorentina. Mai mult, si tanarul Gabi Iancu a intrat recent in atentia portughezilor, jurnalistii lusitani numindu-l “noul Hagi”. “Atacantul roman Gabriel Iancu, un tanar talentat de numai 19 ani, este unul dintre jucatorii care au provocat mare interes printre cluburile mari din Europa. Protejat de o clauza de reziliere in valoare de 25 de milioane de euro, jucatorul are multi admiratori, insa nu va usor de luat de la cel mai reputat club din Romania”, noteaza publicatia lusitana A Bola.

Inaintea partidei de diseara, care se va disputa pe Stadionul Algeciras de la ora 19, Steaua este laudata pe site-ul oficial al celor de la Werder Bremen: “Este Bayern-ul Romaniei!”, au scris nemtii.

STEAUA – WERDER BREMEN, echipe probabile
Steaua: Tatarusanu – Rapa, Matei, Varela, Latovlevici – Bourceanu, Pintilii – Popa, Keseru, Tanase – Kapetanos
Werder: Wolf – Gebre Selassie, Prodl, Caldirola, Garcia – Bargfrede, Makiadi, Elia, Hunt, Di Santo – Petersen

Sursa foto: gsp-sport.ro