Avantajele lavoarelor suspendate pe perete

Un lavoar suspendat, devine din ce in ce mai popular in baie, sunt lavoare fara piedestal si sunt fixate direct pe perete.

Datorita tehnologiei speciale utilizate pentru fixare, in exteriorul lavoarului nu sunt vizibile tevile de racordare sau alte elemente structurale ale ansamblului, fiind complet acoperite de corpul lavoarului. Potrivite in special pentru baile mici, lavoarele suspendate, datorita alegerii largi oferite astazi de piata, sunt, de asemenea, potrivite pentru modernizarea mobilierului de baie, pentru a crea un efect vizual de mare valoare estetica.

Cu ajutorul unui lavoar suspendat, intreaga baie va parea mai mare si va da o senzatie placuta de usurinta generala, fara a trebui sa renunte la functionalitate. In plus, spatiul liber de sub chiuveta poate fi folosit cu usurinta pentru a introduce mobilier de baie suspendat sau pur si simplu sertare confortabile cu roti sau orice alt tip de accesoriu de mobilier, in functie de nevoile fiecaruia. Produsele de pe piata se caracterizeaza din ce in ce mai mult prin caracteristici de calitate care confera lavoarelor versatilitate si o mare rezistenta la uzura, in ciuda usurintei lor aparente. In cele din urma, unul dintre cele mai apreciate avantaje este cu siguranta usurinta si confortul de a efectua operatiunile zilnice de curatare si igienizare, atat de importante si frecvente pentru o baie.

Tipurile de lavoare suspendate pe perete

Lavoarele suspendate de pe piata variaza in prezent in functie de forma, dimensiune si stil, fiind concepute de producatori pentru a raspunde diferitelor nevoi ale consumatorilor, fie ca este vorba de amenajarea unei locuinte private sau a unei unitati comerciale. In primul rand, dimensiunea cea mai potrivita pentru a optimiza functionalitatea in cadrul baii este de o importanta fundamentala. Pentru incaperile mai mici, cum ar fi toaletele mici, solutia ideala este de a opta pentru lavoarele de colt suspendate pe perete. Atunci cand spatiul este limitat, se pot folosi lavoare suspendate pe perete cu una sau doua cuve, cu sau fara suport pentru prosoape, fie pe lateral, fie in fata, incorporate direct in lavoar.

Contrar credintei populare, exista, de asemenea, lavoare suspendate pe perete cu margini mari pentru depozitarea obiectelor esentiale de zi cu zi, cum ar fi machiajul, cremele, detergentii si alte accesorii mici. Este important, insa, mai ales pentru acest ultim tip de lavoar suspendat, sa se aleaga produse din gama mediu-inalta, care sa asigure standarde bune de calitate a ceramicii lavoarului, singura certitudine de a putea avea un lavoar suspendat deosebit de rezistent la sarcini, socuri si zgarieturi. Formele lavoarelor suspendate variaza de la rotund la dreptunghiular sau patrat. Fanii stilului minimalist pot alege forme simple si elegante, dar pentru cei care prefera un stil mai clasic exista numeroase colectii care amintesc de formele si gusturile din vremurile trecute.

Pentru a va face o idee mai buna despre diferitele tipuri de lavoare suspendate din care puteti alege, puteti arunca o privire la colectia vasta de lavoare suspendate care exista, lumea s-a specializat de ani de zile in mobilier de baie de calitate si design.