Avantajele modelului de rotunjire ICO. RocketICO – veriga lipsă a crypto economiei actuale

Una dintre cele mai grave probleme ale crypto-economiei și ale ICO-urilor este prezența unui număr mare de proiecte frauduloase, incoerente și fără viitor. Fenomenul se face remarcat din cauza a două tipuri de tendințe defavorabile investitorilor: numărul de ICO deținut depășește cu mult numărul de idei bune și echipele competente; procentul mic de proiecte care sunt pregătite să prezinte un produs finit după finalizarea cu succes a strângerii de fonduri.

Să facem o analogie cu industria cinematografică. Un producător este o figură cheie în producția cinematografică, însă el câștigă venituri doar din filmele care au avut succes la box-office. Succesul producătorului depinde direct de succesul filmului, aceasta fiind cea mai puternică motivație. Imaginați-vă dacă producătorii ar primi un salariu fix – ar fi capabili să muncească la fel pentru crearea unui film bun? Greu de crezut!

Cu toate acestea, pe piața ICO, situația este foarte asemănătoare scenariului ipotetic în care producătorii primesc o sumă fixă ​​de bani. Ca atare, autorii proiectelor lipsite de fundament nu dispun de suficientă motivație pentru dezvoltarea proiectului și prezentarea produsului finit investitorilor după finalizarea cu succes a vânzării tokenurilor și înmulțirea veniturilor.

RocketICO oferă o soluție bine cunoscută sectorului real al economiei și utilizată pe scară largă acolo, și anume rotunjirea modelului strângerii de fonduri. Acest model este destinat să facă legătura între fondurile destinate proiectelor platformei RocketICO cu rezultatele acestor proiecte prin dezvoltarea produselor lor.

Avantajele și eficiența modelului de rotunjire sunt evidente. Este vorba de capitalizarea pieței de investiții în capital de risc, unde modelul de rotunjire este o practică obișnuită și depășește substanțial capitalizarea pieței ICO. În plus, pe piața de risc există un număr mult mai mic de proiecte nesigure și frauduloase. Desigur, sistemul de rotunjire nu este o pastilă magică, dar este un pas necesar în calea formării și dezvoltării industriei.

Citește și: CUM SĂ CUMPERI MONEDE DIGITALE SAU CRYPTO MONEDE DE TIPUL IOTA, RIPPLE, STELLAR LUMENS, ETHEREUM SAU BITCOIN

Cum funcționează modelul de rotunjire

Un număr mare de proiecte frauduloase și pur și simplu nesatisfăcătoare reprezintă o problemă nu numai pentru investitori. Când piața este plină de propuneri nesigure, devine foarte dificil să accentuați unicitatea proiectului vostru și să demonstrați coerența ideilor voastre. Acest lucru duce la creșterea costurilor de marketing. Motivul pentru care a fost creată platforma RocketICO este exact acela de a duce la capăt proiecte interesante în astfel de condiții dificile.

Platforma RocketICO servește ca mijloc de comunicare continuă între investitori și start-up-uri. Este cerința și nevoia de a furniza comunității un raport continuu despre multe proiecte lipsesite de factorul motivațional – un factor care, pentru investitori, va dovedi încrederea de care dau dovadă autorii proiectului.

Pentru a transforma ideea într-o afacere la cheie, cu un produs gata de distribuție, un proiect trebuie să treacă, cu succes, de cinci etape-test pe platforma RocketICO. Totuși, platforma permite unui proiect să înceapă colectarea de fonduri începând cu orice etapă, în funcție de stadiul actual al dezvoltării proiectului, și aceasta este o caracteristică pozitivă suplimentară a RocketICO.

Citește și: BITCOIN LOVIT DE GOOGLE ȘI FACEBOOK! MOTIVELE SCĂDERII DRAMATICE A PREȚULUI

Prima etapă este Ideea. Acesta este punctul de plecare pentru proiectele aflate în stadiul ideii în curs de dezvoltare. În această etapă, autorii sunt rugați să-și trimită ideile și, după ce au făcut acest lucru, pot începe să primească sugestii de la potențialii investitori. Acest proces permite autorilor să evalueze atractivitatea și coerența ideii chiar înainte ca echipa să înceapă să dezvolte un prototip – toate datorită feedback-ului primite de la investitori și experți.

Cea de-a doua etapă este pre-Însămânțarea. Practic autorii trebuie să prezinte prototipul unui produs și să vândă maximum 10% din numărul total de tokenuri. O echipă poate primi până la 150.000 de dolari pentru dezvoltarea prototipului.

Cea de-a treia etapă este Însămânțarea. După finalizarea cu succes a prototipului, o echipă poate începe să lucreze la crearea unei versiuni oarecum viabilă a produsului. În această etapă, echipa poate primi maximum 500.000 de dolari pentru a finanța prima versiune a produsului lor, sumă obținută din vânzarea unui alt lot de tokenuri.

Cea de-a patra etapă – Runda A. În timpul acestei etape, echipa dezvoltă o versiune finală complet operațională a produsului și ajunge să lucreze cu primii clienți. Bugetul pe care echipa îl poate primi în acest stadiu se ridică la 3 milioane de dolari.

Cea de-a cincea etapă – Runda B. Cea de-a cincea și ultima etapă de pe platforma RocketICO se aplică proiectelor care au lansat deja o versiune operațională finală a produsului, au accesat cu succes piețele locale și și-au format comunitatea, continuând să-și arate ambițiile pentru dezvoltarea ulterioară. În acest stadiu, o echipă poate primi în schimb un lot final de tokenuri de până la 5 milioane de dolari, care va trebui cheltuit pentru dezvoltarea și accesul pe piață la nivel mondial.

Citește și: CUM POȚI SĂ MINEZI CRYPTO MONEDE BITCOIN ȘI SĂ FACI MULȚI BANI FĂRĂ INVESTIȚIE ÎN ECHIPAMENTE

Inițiatorii proiectelor primesc fonduri numai după ce au îndeplinit obiectivele rundei actuale de investiții. O astfel de abordare face posibilă eliminarea imediată a proiectelor nesigure și lipsite de fundament.

Investitorii primesc, de asemenea, un instrument convenabil de filtrare – fiecare investitor poate schimba setările astfel încât să primească notificări numai pentru acele proiecte care se află în faza de dezvoltare pe care o caută.

Modelul de rotunjire contribuie la creșterea pieței

Platforma RocketICO vizează eliminarea de pe piață a fraudelor și proiectelor slabe ICO, precum și simplificarea procesului de interacțiune dintre proiecte și autoritățile de reglementare. În plus, este și un puternic realizator de contracte inteligente care asigură cea mai mare transparență tuturor tranzacțiilor și condițiilor acestora.

Cel mai mare avantaj al proiectului este acela că răspunde intereselor tuturor grupurilor țintă: autorii vor simplifica și accelera procesul de strângere de fonduri, investitorii vor avea acces la cele mai promițătoare și interesante ICO, iar experții vor obține o platformă unică de monetizare a cunoștințelor prin furnizarea de servicii de consultanță.

Experții independenți ai platformei Rocket ICO au experiență, cunoștințe și resurse pentru efectuarea unui audit cuprinzător al proiectelor. Ei sunt în stare să ajute potențialii investitori să aleagă un proiect cu adevărat promițător. Dar și, proiectele propriu-zise – să ajungă la investitori și să-i convingă de credibilitatea ideilor conținute.

Un alt avantaj al modelului de rotunjire este acela că reprezintă o atracție mai mare pentru investitorii mari, a căror prezență este crucială pentru creșterea pieței și capitalizarea acesteia. Grupurile de investiții majore și fondurile speculative cu capital mare vor prefera în special investițiile în ICO cu sistemul de rotunjire.

RocketICO va deveni o punte de legătură – adică exact ceea ce îi lipsește crypto economiei în prezent – între capitalul mare al investitorilor și proiectele demne de ICO în domeniul blockchain-ului.

Acest articol nu poate fi considerat un sfat de investiții. Deși vrem să vă oferim toate informațiile importante pe care le putem obține, cititorii ar trebui să facă propriile lor cercetări și să-și asume întreaga responsabilitate pentru deciziile lor.