Avengers: Endgame. Regizorii au filmat cinci finaluri alternative pentru a păstra deznodământul secret

Frații Russo au filmat cinci finaluri alternative pentru “Avengers: Endgame”, potrivit lui Mark Ruffalo, care a făcut dezvăluirea în timpul unui interviu la care a participat alături de Chris Evans și Karen Gillan.

Metoda inedită folosită de Anthony și Joe Russo face parte din strategia studiourilor Marvel de a păstra secret finalul, cu atât mai mult cu cât o parte dintre actorii implicați au dezvăluit de-a lungul timpului secrete despre intriga filmelor, care nu ar fi trebuit să se afle. Astfel, pentru capitolul final al “Avengers”, cei doi nu au dat vedetelor scenarii complete sau le-au oferit scenarii în care existau scene false.

Citește și: TREI SUPERSTARURI DESPRE CARE NU ȘTIAI CĂ AU UN FRATE GEAMĂN! GALERIE FOTO ÎN ARTICOL

Mark Ruffalo, actorul care îl joacă pe Hulk, a dezvăluit că a filmat cinci finaluri diferite, dar nu a specificat cu ce alți actori a făcut schimb de replici. “Am turnat cinci finaluri și nu am obținut niciun scenariu complet al acestui film. Nu știu povestea reală, ba chiar într-un script pe care l-am primit, personajul lui se însoară!”, a spus Ruffalo arătând spre Chris Evans.

“Avengers: Endgame” este cel mai anticipat film al anului și există numeroase teorii legate de felul în care se va termina acțiunea. Una dintre ele susține că Steve Rogers se va întoarce în timp pentru o reuniune cu Peggy Carter, în timp ce alții sunt siguri că personajul Captain America va muri.

Sursa traducere: filmnow.ro