Avengers: Endgame. Un singur actor a avut voie să citească scenariul adevărat!

Echipa din spatele “Avengers: Endgame” a tinut scenariul filmului “inchis sub sapte peceti”, pentru a se asigura ca intriga nu iese la suprafata mai devreme decat ar fi trebuit.

In timpul unui interviu acordat jurnalistilot de la Rotten Tomatoes, regizorii Anthony si Joseph Russo au marturisit ca un singur actor din distributie a citit intregul scenariu, iar acesta este Robert Downey Jr., in care au avut incredere deplina.

Fratii au recunoscut ca Benedict Cumberbatch a primit o versiune a scenariului care continea doar scenele sale, spunand totodata ca este posibil ca si Chris Evans sa fi citit o versiune aproape completa.

Citește și: AVENGERS: ENDGAME. REGIZORII AU FILMAT CINCI FINALURI ALTERNATIVE PENTRU A PĂSTRA DEZNODĂMÂNTUL SECRET

La polul opus a fost tanarul Tom Holland, care a primit exclusiv replicile pe care trebuia sa le spuna din postura lui Spiderman. Explicandu-si rationamentul, fratii Russo au spus: “Exista o presiune foarte mare asupra actorilor, pentru ca este greu sa te cenzurezi in mod constant. Timp de cateva luni, aceste filme sunt intreaga ta viata. Doar asta faci de dimineata pana seara si ai tendinta sa vorbesti despre ce se intampla.”

“Am vrut sa le usuram vedetelor soarta. Cu cat stiu mai putine lucruri, cu atat trebuie sa se cenzureze mai putin”, au incheiat Anthony si Joseph.

Mai mult decat atat, pentru a se asigura ca adevaratul final nu va scapa pe internet inainte de premiera “Avengers: Endgame”, cei doi au filmat cinci finaluri alternative. Mark Ruffalo, actorul care il joaca pe Hulk, a dezvaluit ca a filmat cinci finaluri diferite, dar nu a specificat cu ce alti actori a facut schimb de replici.

“Am turnat cinci finaluri si nu am obtinut niciun scenariu complet al acestui film. Nu stiu povestea reala, ba chiar intr-un script pe care l-am primit, personajul lui se insoara!”, a spus Ruffalo aratand spre Chris Evans.

“Avengers: Endgame” este cel mai anticipat film al anului si exista numeroase teorii legate de felul in care se va termina actiunea. Una dintre ele sustine ca Steve Rogers se va intoarce in timp pentru o reuniune cu Peggy Carter, in timp ce altii sunt siguri ca personajul Captain America va muri.

Sursa traducere: filmnow.ro