Avengers: Endgame va fi cel mai lung film Marvel. Durata impresionantă a peliculei

Potrivit publicației Entertainment Weekly, “Avengers: Endgame” are o durată de 3 ore și 2 minute. Informația este confirmată de site-ul AMC Theatre, iar intervalul transformă peliculă în cel mai lung film Marvel făcut vreodată.

Studiourile Marvel au tendința să realizeze filme lungi, cu o durată medie de 2 ore și 15 minute. Pentru că acțiunea din “Avengers” reunește foarte multe personaje și planuri de desfășurare, acestea au fost și mai lungi decât restul. De exemplu, primul film al seriei a ținut 2 ore și 23 de minute, în timp ce “Age of Ultron” a durat 2 ore și 21 de minute.

“Captain America: Civil War” a rulat pe marile ecrane timp de 2 ore și 27 de minute, iar “Infinity War” deține acum recordul cu 2 ore și 40 de minute. “Endgame” îl va depăși cu mult, potrivit datelor AMC. Îngrijorați de reacția publicului, reprezentanții studiourilor Marvel au dat startul vizionarilor de test în urmă cu câteva săptămâni, pentru a vedea ce spun cinefilii despre lung-metrajul cu super-eroi și durata mare a acestuia.

Citește și: CE URMEAZĂ DUPĂ “AVENGERS: ENDGAME” ? CARE SUNT CELE 7 FILME AMBIȚIOASE ANUNȚATE DE STUDIOURILE MARVEL

Veștile au fost bune: deși “Avengers: Endgame” este un film foarte lung, fanii care au fost invitați la vizionare au fost atât de prinși de acțiune încât nici nu s-au deranjat să se ridice de pe scaune și să meargă la toaletă. Potrivit Collider, Joe și Anthony Russo, regizorii peliculei, au dezvăluit că, la trei din patru vizionări de test, nimeni nu s-a ridicat să iasă din sală.

Potrivit Entertainment Weekly, biletele pentru “Avengers: Endgame” vor intra la vânzare cu aproximativ o lună înainte de debutul din 26 aprilie, iar această practică va fi valabilă și în România.

Marvel a confirmat moartea unuia dintre cele mai iubite personaje

Timp de aproape un an, fanii Marvel au avut timp să se obișnuiască cu ideea că unele dintre personajele lor preferate au dispărut din cauza lui Thanos. Mai nou însă, ei au aflat că o super-eroină pe care o credeau în viață a fost și ea victima decimarii Universului.

Black Panther, Falcon, Bucky, Spider-Man sunt doar câțiva dintre cei care au dispărut în “Avengers: Ifinity War”. Tocmai de aceea “Endgame” este atât de anticipat – fanii vor să vadă cum Răzbunătorii supraviețuitori se vor mobiliza pentru a-și aduce prietenii înapoi, dar și pentru a salva omenirea.

Citește și:  CAPTAIN MARVEL AR FI TREBUIT SĂ AIBĂ ALT FINAL! CUM AR FI TREBUIT SĂ SE TERMINE CEL MAI TARE FILM AL MOMENTULUI

Au apărut însă vești proaste pentru cinefili. Deși credeau că au văzut masacrul lui Thanos pe marile ecrane, ei au aflat recent ca și Shuri, sora lui T’challa aka Black Panther, a fost omorâtă de Pietrele Infinitului.

În urmă cu puțin timp, cei de la Marvel au lansat o serie de postere cu personajele din “Endgame” și mesajul “Răzbunăm pe cei căzuți”. Personajele vii apar colorate, în timp ce cele moarte sunt în alb-negru. Înainte de publicarea acestor afișe, fanii credeau că Shuri a supraviețuit decimarii întrucât moartea ei nu a fost redată de frații Russo pe marile ecrane.

Pentru cu geniul din Wakanda este un personaj extrem de iubit, unii fanii sunt supărați de această turnură de situație și spera că soarta lui Shuri și a celorlalți eroi să fie cu adevărat decisă în “Endgame”, care va apărea la cinematografe pe 26 aprilie 2019.

Sursa traducere: filmnow.ro