AVEREA lui DORU BOSTINA a fost pusa sub SECHESTRU. AVOCATUL lui BOSTINA NEAGA. UPDATE

Autoritatile au pus sub SECHESTRU aproximativ 98 000 de lei si trei kilograme de aur ce apartin lui DORU BOSTINA, acesta fiind vizat intr-un dosar de EVAZIUNE FISCALA in domeniile IT si consultanta, transmite postul B1 Tv, care citeaza surse judiciare.

UPDATE 17:26: Avocatul lui DORU BOSTINA, GEORGIANA TEODORESCU, a declarat, sambata, ca impotriva acestuia nu a fost dispusa nicio masura asiguratorie si nici nu au fost ridicate valori, bunuri sau bani de la domiciliul acestuia, informeaza Mediafax. 

“Impotriva domnului DORU BOSTINA nu s-a dispus nicio masura asiguratorie si nici nu au fost ridicate valori, bunuri sau bani de la domiciliul acestuia”, a transmis avocatul.

Anterior, surse judiciare afirmau ca aproximativ 98.000 de lei si trei kilograme de aur ce apartin avocatului Doru Bostina ar fi fost puse sub sechestru de autoritati , in dosarul de evaziune fiscala in domeniile IT si consultanta cu un prejudiciu evaluat la peste un milion de euro.

Avocatul DORU BOSTINA ar fi predat oamenilor legii suma de 45 000 de lei pentru a le arata ca doreste sa-i ajute in recuperarea prejudiciului.

CITESTE SI: Avocatul DORU BOSTINA, ARESTAT pentru EVAZIUNE FISCALA. UPDATE 

DORU BOSTINA  a fost ARESTAT PREVENTIV vineri prin decizia Curtii de Apel Bucuresti (CAB). A mai fost dispusa ARESTAREA PREVENTIVA a lui Alexandru Cucu si a lui Mihai Tutopica. Pentru Mihai Raducanu a fost dispus ARESTUL la DOMICILIU. Decizia Curtii de Apel Bucuresti (CAB) poate fi contestata la Instanta Suprema.

Cei patru au fost retinuti in urma efectuarii a 18 PERCHEZITII, intr-un dosar de EVAZIUNE FISCALA cu prejudiciul de peste un milion de euro.

Sursa foto: economica.net