Averea lui Gigi Becali a intrat la apă! Finanțatorul FCSB nu mai prinde nici top 20 ”cei mai bogați români”

Averea lui Gigi Becali a intrat rău de tot la apă! Situația financiară a patronului echipei de fotbal FCSB este una în declin. Conform jurnaliștilor de la Forbes România, averea latifundiarului din Pipera este estimată, în prezent, la aproximativ 4-500 de milioane de euro, după ce în 2008 aceasta atingea suma de 2 miliarde de euro.

Astfel, potrivit sursei citate, Gigi Becali nu a mai reușit să prindă un loc în Top 20 al celor mai bogați români. Totuși, cea mai profitabilă afacere a latifundiarului rămâne FCSB. Gigi Becali a declarat că a mai investit 6 milioane de euro după recuperarea investiției inițiale de 40 de milioane de euro. Totodată, acesta a dezvăluit că dacă ar vinde clubul ar avea un profit de aproximativ 150 de milioane de euro, însă nu poate face acest lucru pentru că fetele sale nu-și doresc această tranzacție.

Cea mai profitabilă afacere a lui Gigi Becali rămâne FCSB. Becali spunea ca a mai investit 6 milioane de euro dupa ce și-a recuperat investiția inițială, de 40 de milioane de euro, și că, dacă ar vinde, ar avea circa 150 de milioane de euro profit, exact suma pe care ar lua-o în considerare pentru a accepta să vândă echipa. Nici așa nu ar da însă echipa, fiindcă, spune el, fetele sale nu vor acest lucru.

Iată cum arată Top 20 “Cei mai bogați români”, potrivit Forbes România:

  1. Daniel Dines
  2. Fraţii Dragoş şi Adrian Pavăl
  3. Ion Ţiriac
  4. Anastasia Soare
  5. Zoltan Teszari
  6. Radu Timofte
  7. Familia Talpeş
  8. Iulian Dascălu
  9. Andrei Diaconescu şi Victor Căpitanu
  10. Gruia Stoica şi Vasile Didilă
  11. Fraţii Marius şi Emil Cristescu
  12. Anca Vlad
  13. Iulian Stanciu
  14. Ioan Popa
  15. Michael Schmidt
  16. Horia Ciorcilă
  17. Alina Niculae
  18. Enrico Perini
  19. Liviu Tudor
  20. Augustin Oancea.

Sursa foto: sport