AVERTISMENT de la Primaria Sectorului 1: FALSI ANGAJATI ai institutiei dau tarcoale blocurilor

Primaria Sectorului 1 a transmis joi un comunicat de presa prin care avertizeaza locuitorii comunitatii din aceasta zona administrativa ca o serie de persoane se recomanda, in fals, ca fiind angajati sau reprezentanti ai autoritatii locale.

Astfel, in situatia in care una sau mai multe persoane se recomanda ca fiind reprezentanti ai Primariei Sectorului 1, locuitorilor li se recomanda sa le solicite legitimatia de serviciu sau sa apeleze serviciul Politiei Locale la numarul de telefon 021/9540.

Potrivit sursei citate, o astfel de situatie a avut loc in cursul zilei de miercuri, cand sase persoane, care s-au prezentat ca fiind angajati ai Administratiei Domeniului Public Sector 1, au fost surprinse de locatarii unui imobil de pe strada Faurei din cartierul Pajura in timp ce incercau sa obtina informatii despre prezenta locatarilor la domiciliu.

Citeste si: INS: Falsi angajati efectueaza, telefonic, PSEUDOSONDAJE

Locatarii au sesizat Politia, iar un echipaj s-a deplasat la fata locului. Cele sase persoane care se prezentau ca fiind angajati ai Administratiei Domeniului Public Sector 1 au fost retinute de Politia Locala Sector 1 si predate Politiei Nationale, ei fiind suspecti de furt.

Primaria Sectorului 1 face precizarea ca angajatii Administratiei Domeniului Public poarta uniforme distinctive in momentul in care desfasoara lucrari in perimetrul blocurilor.

Primaria Sectorului 1 mai anunta comunitatea locala ca, in aceasta perioada se desfasoara lucrari de amenajare a spatiilor verzi din perimetrul blocurilor, iar persoanele angrenate in acest tip de activitati poarta uniforme distinctive.

Insitutitia precizeaza ca toate activitatile desfasurate oficial de angajatii Primariei Sectorului 1 sunt suportate din bugetul local, orice solicitare legata de plata unor sume de bani reprezentand un abuz care trebuie semnalat.

Citeste si: AVERTISMENT de la APA NOVA BUCURESTI pentru LOCATARII din blocuri

Totodata, in ultima perioada, Primaria Sectorului 1 a fost sesizata ca mai multe persoane care se recomanda ca angajati ai Administratiei Domeniului Public, ai societatii de salubritate, ai firmei de deratizare intra in contact cu diversi reprezentanti ai asociatiilor de proprietari carora, fie le percep diverse sume de bani pentru prestarea unor activitati, fie le solicita accesul in incinta imobilului pentru asa-zise verificari. Reprezentantii instiutiei va recomanda sa fiti prudenti si sa reclamati astfel de situatii la numarul de telefon 021/9540.

Sursa foto: adevarul.ro