Avertisment DUR pentru SORIN OPRESCU, din partea ACL Bucuresti

Alianta Crestin Liberala (ACL) PNL-PDL Bucuresti ii cere printr-un comunicat de presa lui SORIN OPRESCU sa respecte legile si hotararile Consiliului General si il AVERTIZEAZA pe primarul Capitalei ca nerespectarea hotararilor CGMB reprezinta FAPTA PENALA.

Astfel, ACL Bucuresti ii atrage atentia lui SORIN OPRESCU ca au trecut mai bine de doua saptamani de cand ultimele hotarari ale CGMB au fost comunicate de Primarie catre Prefectura si, nici pana in acest moment, cei doi viceprimari generali Lucian Iliescu si Richard Ghita nu si-au intrat in atributiile legale.

Citeste si: PNL, despre dizolvarea CGMB: Avem nevoie de SOLUTII, nu de alte BLOCAJE

“Incalcand legea si hotararile CGMB, fostii viceprimari DAN DARABONT si MARCEL NICOLESCU nici macar nu au parasit birourile in care functionau, desi contractele de munca au fost incheiate. Prin sustinerea acestei stari de fapt ilegale, SORIN OPRESCU demonstreaza ca nu are nici cel mai mic respect fata de bunul mers al Capitalei si fata de bucuresteni, tinand Primaria Generala in stare nefunctionala. In schimb, SORIN OPRESCU se vaicareste la televizor ca este blocat. In fapt, SORIN OPRESCU si PSD refuza sa respecte legea si hotararile CGMB tocmai pentru ca, prin aplicarea normelor legale, hotia si cardasenia in devalizarea banului public nu ar mai fi posibile”, se spune in comunicat.

Citeste si: SORIN OPRESCU: Se poate ajunge la un REFERENDUM pentru DIZOLVAREA CGMB

ACL il avertizeaza pe SORIN OPRESCU ca, in cazul in care va continua sa refuze aplicarea legii, consilierii PNL si PDL se vor adresa institutiilor statului, intrucat nerespectarea hotararilor CGMB reprezinta FAPTA PENALA.