AVERTISMENT pentru PMP: Nu o mai provocati pe ELENA UDREA! V-a scos la lumina si stie prea multe

ELENA UDREA a fost atacata de membrii PMP Constanta care s-au delimitat de fostul ministru dupa ce aceasta a deplans faptul ca Radu Mazare nu mai este primarul Constantei, iar statiunea Mamaia se degradeaza in lipsa fostului edil.

ION CRISTOIU le transmite un MESAJ AVERTISMENT liderilor Partidului Miscarea Populara (PMP): “N-o mai provocati pe ELENA UDREA! S-ar putea sa nu fie deloc bine pentru TRAIAN BASESCU!”

“ELENA UDREA e cea care a scos la lumina acest partid, PMP, care risca sa moara in anonimat daca nu era candidata la presedintie. Fosta presedinta a PMP e redusa la conditia de turista de catre un lider PMP. Seful Suprem al PMP e TRAIAN BASESCU. Partidul lui TRAIAN BASESCU ii da ELENEI UDREA un ghiont zdravan.

CITESTE SI: PMP se leapada de ELENA UDREA: Ne DELIMITAM in TOTALITATE ! 

Ar trebui, poate, s-o depling pe ELENA UDREA. Stiind ce stie ea, dar nu spune inca, ma tem ca trebuie sa-l depling pe TRAIAN BASESCU. Si asa ELENA UDREA e furioasa, pentru c-a fost aleasa drept tap ispasitor pentru cei zece ani de regim TRAIAN BASESCU, in timp ce toti ceilalti stabi ai acestui regim, in frunte cu Vasile Blaga, o fac pe luptatorii impotriva coruptiei.

Din cite-mi dau seama, ELENA UDREA nu va rezista daca astfel de lovituri precum cea data de PMP se repeta si va rupe conventia care o obliga la tacere. Si cite stie si nu spune inca ELENA UDREA! S-ar cuveni ca Traian Basescu sa-si sfatuiasca principalii colaboratori din PMP sa evite in viitor astfel de provocari prostesti ale ELENEI UDREA”, noteaza jurnalistul ION CRISTOIU pe blogul sau personal.

Sursa foto: adevarul.ro