AVERTISMENTUL TRANSANT al lui STEPHEN HAWKING: RASA UMANA este in PERICOL!

Cunoscutul fizician STEPHEN HAWKING cere unei Mari Britanii divizate in urma BREXIT-ului sa reconsidere valoarea pe care o atribuie banilor si bogatiei materiale pentru a dobandi speranta pentru viitor.

Intr-un articol publicat in The Guardian, STEPHEN HAWKING arata ca referendumul privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana (UE) a fost influentat de atitudinea oamenilor fata de bogatie si de modul in care societatea pune accent pe bani si pe acumularea de bunuri. “Banii sunt importanti pentru ca ii elibereaza pe oameni”, spune STEPHEN HAWKING. Insa banii sunt doar un instrument, nu un scop in sine. Potrivit omului de stiinta, tot mai multe persoane incep sa impartaseasca aceasta atitudine.

CITESTE SI: PREVIZIUNILE LUI STEPHEN HAWKING: TREI AMENINTARI CARE AR PUTEA DISTRUGE OMENIREA

“Oamenii incep sa isi puna intrebari cu privire la valoarea bogatiei pure. Este cunoasterea sau experienta mai importanta decat banii?”, arata fizicianul. STEPHEN HAWKING, care a sustinut ca are fi o greseala ca Marea Britanie sa iasa din UE, cere natiunii britanice divizate sa isi accepte soarta si sa se concentreze pe schimbarea atitudinii generale fata de bani, care a contribuit la acesta divizare, avertizand ca rasa umana trece printr-o perioada periculoasa.

Colaborarea este esentiala pentru a asigura continuarea umanitatii. “Precum copiii, trebuie sa invatam sa impartim”, mai spune STEPHEN HAWKING. “Daca vom da gres, atunci fortele care au contribuit la Brexit, invidia si izolationismul, nu doar din Marea Britanie, ci din intreaga lume, vor creste. Daca acest lucru se va intampla, nu sunt optimist cu privire la perspectivele pe termen lung pentru specia noastra”, avertizeaza STEPHEN HAWKING.

Sursa foto: the guardian