Avertizare de calatorie emisa de MAE pentru Ierusalim

Autoritatile din Israel le sfatuiesc pe persoanele care doresc sa viziteze Ierusalimul in viitorul apropiat sa evite deplasarile in zona.

Avertismentul de calatorie cu privire la zona Ierusalimului vine mai ales ca principalele artere catre Orasul Sfant au fost inchise, din cauza ninsorii continue, se arata intr-un comunicat emis de MAE. Potrivit sursei citate, urmare a ninsorii continue si a inzapezirii unui numar insemnat de autoturisme pe traseele principale care asigura accesul spre Ierusalim, autoritatile au luat decizia de a inchide circulatia pe aceste rute.

Pe de alta parte, MAE comunica faptul ca in intervalul 16-22 decembrie 2013 conditiile meteo se vor ameliora. Conform serviciului meteo israelian, nu vor mai fi inregistrate precipitatii masive, dar temperaturile se vor mentine scazute.

Astfel, Ministerul Afacerilor Externe recomanda tuturor cetatenilor romani care doresc sa se deplaseze pe teritoriul acestui stat sa manifeste prudenta si sa consulte site-urile de specialitate.

Sursa foto: realitatea.net