AVICII S-A RETRAS, la numai 26 de ani, DIN CAUZA UNOR PROBLEME DE SANATATE. VIDEO

AVICII S-A RETRAS. Cel mai indragit DJ, AVICII, a sustinut ultimul concert, inainte de a se retrage, din cauza unur probleme de sanatate. AVICII nu a dat insa mai multe detalii despre acest lucru, ci doar si-a exprimat regretul pentru retragerea sa, printr-un mesaj emotionant postat pe contul de socializare.

AVICII S-A RETRAS. AVICII, un DJ in varsta de 26 de ani, al carui nume real este TIM BERGLING, a sustinut ultimul sau concert la Ushuaia Ibiza Beach Hotel. AVICII a anuntat la inceputul acestui an ca va renunta la show-urile live. Fanii au venit in numar mare sa asiste la ultimul concert al DJ-ului AVICII, iar multi dintre ei au publicat dupa aceea pe Twitter mesaje prin care si-au exprimat regretul fata de disparitia de pe scena concertistica a muzicianului suedez, noteaza Stiripesurse.ro.

AVICII S-A RETRAS. ”L-am ascultat din copilarie si pana astazi. Nu pot sa-mi imaginez toti acesti ani fara muzica lui. Ne vei lipsi, AVICII”, a scris un fan, in timp ce alti internauti au publicat pe conturile lor de pe retelele de socializare imagini si videoclipuri inregistrate in timpul acestui concert. AVICII nu a mai publicat nimic pe contul sau de Twitter din luna iulie, concentrandu-se pe organizarea ultimelor show-uri ale sale, conform Realitatea TV. AVICII si-a anuntat planurile de retragere din activitatea concertistica prin intermediul unei scrisori emotionante, pe care a publicat-o pe site-ul sau in luna aprilie. Ulterior, AVICII a explicat revistei Billboard faptul ca a luat aceasta decizie din cauza starii de sanatate.

AVICII S-A RETRAS. Cel mai notabil cantec al lui AVICII a fost ‘Levels’ care a fost publicat oficial pe 28 octombrie 2011. Melodia a fost deja un succes imens in toata lumea in 2011, facandu-l astfel pe AVICII si mai popular. Melodia a fost scrisa de AVICII si Ash Pournouri si contine un sample vocal din melodia din anul 1963, ‘Something’s Got a Hold on Me’ de Etta James. Acelasi vocal a fost folosit prima oara de Pretty Lights in melodia sa din 2006, ‘Finally Moving’.

Sursa foto: billboard